Storhandla har aldrig varit så enkelt!

Allmänt, Recept, Tips

När jag var påväg hem från Teneriffa kom jag båda snabbt att tänka på inhandlande av mat, städartiklar osv som jag inte hade hemma. Det sista jag orkar när jag rest länge är att åka och handla, speciellt storhandla. Därför blev jag så himla glad när Mat.se frågade om jag ville testa deras tjänst och ha ett samarbete om jag var nöjd. Och OM jag blev nöjd, jag var glad som ett barn på julafton när jag väntade på att varorna skulle levereras haha. Alla matkassar levererades alltså direkt till dörren SAMMA dag som jag beställde. Beställer man innan 13.00 så kommer leveransen samma dag, sån lyx! Man kan välja en tid man vill att allt ska levereras samt följa bilen i realtid!

Köpte hem lite allt möjligt då deras sortiment är väldigt brett. Kylvaror, frysvaror, städartiklar, toalettpapper, receptfria läkemedel med mer. Vet att vissa undrar lite om hur kyl och frysvarorna håller sig under leveransen från Mat.se's lager till hemmet och jag kan intyga er att det gick super. Juicen och mjölken var kylskåpskall och den frysta kycklingen var fryst!

Något jag kan rekommendera är att kolla in deras kampanjer på startsidan! Där hittade jag huuuur mycket som helst som bara kostade 10 kr styck. Jag köpte massor med choklad, tuggummin samt goda pastasåser.

Förutom det faktum att man får maten levererad hem till sig så skulle jag säga att min favoritsak med Mat.se är deras recept! Dom har massor med recept som man lätt kan klicka hem ingredienserna till. Det är också ett superbra sätt att hålla koll på ekonomin. Då ser man ju lätt vad varje rätt kostar och hur mycket det blir per portion. Testade att laga "Majstacos med halloumi och grillad purjolöksmajo". För en gångs skull så glömde jag inte ingredienser i och med att jag klickade hem hela receptet :)
Jag är så nöjd med min upplevelse av Mat.se och kan lova er att ni också kommer bli beroende av hemkörning efter ni väl testat. Det är ju perfekt för alla oss som inte har egen bil, det är så jobbigt att bära och kånka hem från affärerna och åka kommunalt. Om ni vill testa Mat.se's tjänst så kan ni ange "ANDREA" i kassan, då får ni nämligen 200 kr rabatt om ni handlar för minst 500 kr. Nu MÅSTE ni ju testa, så bra grej! Bäst av allt är att spara tid samt slippa tjafsa med sin partner i matbutiken hehehehe.. KLICKA HÄR för att komma till Mat.se!

Gillar

Kommentarer

Elin,