Studenten - UTSRPINGET

Allmänt, Okategoriserade

Alltså förstår ni vad värt att jag ordnade med fotograf till studenten? Onödiga pengar tycker de som menar att jag kan fota själv, och absolut det kan jag men gårdagen var en dag då jag inte ville tänka på ISO och bländare, om fokusen blev bra eller om någon blundade på gruppfotot. Jag ville bara njuta till 110% och inte tänka på något sånt alls. Därför tog jag hjälp av Herman Caroan som var på plats. Hur härliga är liksom inte dessa bilder ovan? Älskar att han fick med när jag springer ut som en galning med Anton hack i häl hahah! Innan utspringet så åt vi lunch i matsalen alla treor tillsammans. Det bjöds på sång, dans, tal och mycket annat. Vi fick god mat (första gången hehe) och satt och laddade inför utspringet. Det var typ inte förens klassen innan oss sprang som jag verkligen förstod "shit det här händer verkligen", adrenalinet PUMPADE.

Sen begav vi oss mot flaken. Vårt flak såg ut som någon millitärbuss hahaha.. Vi sprutade öl, sjöng och dansade. Vi blev dock varnade av polisen tre gånger och höll på att bli avslängda hehe.. Kaos. Efter flaket kom pappa och hämtade mig och vi åkte mot mottagningen hemma. Mer om det i nästa inlägg. ALLTSÅ VILL BARA UPPLEVA DETTA IGEN

Gillar

Kommentarer

Josefin
,
På vilken sida hittade du det vänstra plakatet? Om du minns?? 😃
Bella,
Hej Andrea! Har beställt Ida Sjöstedt klänningen till min student detta år, liknande den du hade på din. Har en fråga vad du hade under din då jag tycker det är väldigt svårt att veta vad man ska ha osv. Tycker det du hade såg såå fint ut, så tänkte bara kolla med dig hur du gjorde!
isabellawl@live.com