Surf House

Recept, Tips

Igår så satt jag och Tove och googlade runt lite efter trevliga lunchställen. Då hittade hon Surf House, tydligen flera som tipsat om det samt så hade hon sett en del härliga bilder därifrån på Instagram. Alltså det är verkligen så smart, att söka upp en taggad plats så får man se privatpersoners bilder på maten osv. Då får man ju en mer rättvis bild av vad man ska förvänta sig liksom. Tyvärr så var vi 30 minuter för sena för att kunna äta deras brunch. Den verkar dock sååå god att vi lär förmodligen skippa frukosten på hotellet på söndag (alt äta lite frukost) och gå dit för en gottig brunch. Det ligger nere vid stranden här i Barcelona, googla så hittar ni exakt location. Det var såå fräsch och god mat alltså. Både jag och Tove beställde pink lemonad och det var magiskt gott. Majskolvarna var inte heller så pjåkiga heller!

Gillar

Kommentarer

wilma
,
"hola" vilket hotell bodde ni på?? pls tell. Såg så fint ut med poolen på taket osv! Vill även passa på att berömma dig för hur rolig din snapchat är..my fave story to watch for sure. XOXO
Eira,
Gott det ser ut!!
eiramattsson.blogg.se
Olivia,
Vilket objektiv använder du till dina bilder? Så fint & ser riktigt gott ut 😊
nouw.com/lifebyolivia
Sofie,
Det ser supergott ut!
sofiegabrielsson.devote.se
Idamy,
Åh ser underbart ut!
WWW.nouw.com/idamy
Jessica
,
Hej! Ser underbart ut 😊 Har nyss hittat till din blogg, och bläddrat igenom seriöst 40+ sidor haha. BÄSTA bloggen jag läst! Du är så jordnära, genuin, rolig och härlig. För att inte tala om vilka fantastiska bilder du tar som livar upp alla inlägg! Om man får komma med lite konstruktiv kritik så hade jag önskat att du oftare skrev varifrån du köpt dina kläder, som du gjort på vissa inlägg, vissa inte. Då hade den varit helt fulländad! Det är jobbigt att ibland behöva gissa varifrån du köpt alla dina fantastiska kläder haha 😟 Förstår självklart om det kan vara svårt att göra också! 😊 Kram!
Loise,
älskar din blogg och dina vloggar! Du verkar va en sån skön människa!! you go girl <3
www.devote.se/loisebackryd
Amanda
,
hej Andrea! kommer du ihåg när du frågade var man kunde få tag på en sån där tavla som lyser över sängen. det finns nu på imso.com!!! googla på stay in bed tavla så kommer det upp! hoppas du förstår vad jag menar, kram! (det var ett tag sen du frågade, men du kan ju vara intresserad fortfarande)
ISA,
oj jäklar!! typ allt gott i livet samlat på ett bord, haha!
isabyl.devote.se
Johanna,
Det ser riktigt gött ut! 😊
doowop.blogg.se