Svarar på era instagramfrågor! Del 2

Allmänt, Frågor & Svar
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Perfekt att detta var den enda bilden jag orkade leta upp på mig själv med ring på fingret haha :(

Vart hittar man fina ringar?
Svar: Jag tycker att Jane Koenig har väldigt fina, stilrena ringar. Ni hittar dom HÄR. Annars har jag några från Edblad - LÄNK och Molly Rustas för Safira som jag gillar!

Favorit skönhetsprodukt?
Svar: Min brun utan sol på vintern definitivt! LÄNK. På sommaren var det nog den HÄR saltsprayen.

Vart brukar du köpa jeans? Eller finns det något speciellt märke du gillar?
Svar: Jag har faktiskt jeans från alla möjliga olika affärer. Jag har flera jeans från Ginatricot som jag gillar, också H&M samt Zara :) Jeans är ju inte något man köper så ofta (inte jag i alla fall) men kan i alla fall rekommendera er att kika där om ni letar efter prisvärda jeans.

Vart har du köpt dina dricksglas?
Svar: Dom är från Ikea och Cervera (Table Top Stories) :)

Har du någon favoritparfym?
Svar: Just nu använder jag den HÄR typ varje dag.

Har du något boktips att dela med dig av just nu?
Svar: Jag kan verkligen tipsa om The Power Of Now samt Lazarus!

Vad använder du för locktång? Det blir så fint :D
Svar: Tack så myckey! Jag använder den HÄR. Den är nedsatt just nu!

Vad händer med din youtubekanal?
Svar: Det händer inte så mycket hehe.. Nej men jag har väldigt svårt för att komma naturligt in i ett mode där jag verkligen är sugen på att vlogga. Har dock bestämt mig för att vlogga en dag den här veckan så snart kommer det en vlogg! :) Förhoppningsvis får jag lite mer sug nu när vi inte poddar längre!

3 must haves i garderoben?
Svar: Ett par blå jeans, en grå stickad tröja och en skinnjacka.

Hur lång är du?
Svar: 172 cm :)

Vilken deo använder du?
Svar: Den HÄÄÄR som är livets gåva. Testat lite olika från samma märke och alla har verkligen varit grymma.

Favoritlåten just nu?
Svar: Lost In The Fire (The Weeknds nya!)

Topp 5 middagsställen i Stockholm?
Svar: Oj vågar inte rangordna något men kan ge dig 5 tips i alla fall:
Un Poco, Bouqerian, Brillo, East, LaAventura

Har du några planer för hur du ska lyfta klimatfrågan i ditt flöde 2019? (Hoppas :D)
Svar: Jag tycker det här är så svårt för jag vill ju självklart lyfta frågan men det blir så jävla hetsig stämning då vilket jag inte riktigt orkar med. Tycker Hanna skrev ett superbra inlägg om detta. Det känns som att om man nämner att man tycker att klimatfrågan är viktig så får man bara hat för allt man gör fel. Och bara för att jag säger att jag brydde mig mycket om miljöfrågan i valet så förväntar sig folk att jag ska sluta flyga helt och hållet? Jag vet inte exakt hur jag ska hantera den här frågan mer än att jag exempelvis promotar för en vegetarisk kost och uppmanar alla till att se över sina val. Återkommer förhoppningsvis med ett bättre svar <3

Tips på snabb/billigare lunch i Stockholm?
Svar: Lett, Reload, K25, Prime Burger!

Skulle du själv fortfarande anse dig själv som en influencer?
Svar: Jag föredrar att beskriva mig själv som bloggare framför influencer men ja det gör jag absolut. Förstår inte varför det skulle förändrats.. Sedan när? :)

Tycker du man borde bo hemma så länge som möjligt eller promotar du att flytta hemifrån?
Svar: Det är ju väldigt individuellt. Kan man bo hemma under bra förutsättningar (ekonomi, sams med föräldrar osv) då tycker jag att man ska göra det för att spara pengar till bostadsrätt eller annat. Men trivs man inte bra hemma då tycker jag absolut att man ska flytta.

Vilka är dina bästa tips för att spara pengar?
Svar: Läs min ekonomiska plan 2019 HÄR

Vilken är huvudanledningen till att du äter vegetariskt?
Svar: Jag skulle säga att den främsta anledningen till att jag började äta vegetariskt var pga positivt för hälsan. Idag snart ett år senare är alla positiva anledningar lika viktiga skulle jag säga. Miljö, djuren och min personliga hälsa :)

Gillar

Kommentarer

Isabelle
,
Vill bara informera om att aluminium i deodoranter är inte bra. Det är flera forskare som misstänker att det finns ett samband mellan bröstcancer och deo med aluminium. Alla antipersperant deodoranter innehåller aliminium, pågrund av att aliminiumsalter täpper till porerna i armhålan! Här skickar jag med en länk ifall du vill läsa mer: https://kurera.se/darfor-ska-du-valja-en-aluminiumfri-deodorant/ tack för en fantastiskt bra och naturlig blogg! Kram
Julia
,
Hej! Jag vill bara börja med att säga att jag verkligen gillar dig och din blogg, tycker du verkar vara en riktigt härlig och "äkta" människa som inte har problem med att visa att allt inte alltid är perfekt, utan att du också, trots "kändisskap", är en helt vanlig människa! Men det var bara en tanke som slog mig nu när jag läste ditt inlägg och det är ifall du är medveten om att en vegetarisk kost inte innehåller varken ägg eller mejeriprodukter? En vegetarisk kost är i princip exakt som en vegansk kost, du äter ingenting från djurriket (- den veganska livsstilen som ofta följer med när man är/blir vegan). Äter man en "vegetarisk" kost fast med ägg och mejeriprodukter så heter det "lakto-ovo-vegetarian", lakto = mjök, ovo = ägg. Inte många har koll på det, inklusive mig själv som var "vegetarian" (trots att jag åt mejeri och ägg) i cirka ett halvår innan jag blev "riktig" vegetarian eller vegan, vad man nu vill kalla det 😉 Jag själv hade ingen som helst aning om att det var så förrän bara för ett tag sedan..
Hanna
,
Hej! Såg att du svarade i förra inlägget på hur du hanterade svartsjuka, men hur hanterar du avundsjuka? Om du aldrig är avundjuk, vad har du för tips? Kram på dig fina Andrea