Take me back: Crete

Resor, Tips
.

Ett ställe jag verkligen skulle vilja åka tillbaka till är Kreta i Grekland. Sommaren 2012 så åkte jag och familjen till Platanias som ligger rätt nära Chania som är Kretas huvudstad. Vi gjorde två utflykter som jag väldigt gärna vill göra om. Kommer tyvärr inte ihåg vad ena stället hette men utflykten arrangerades av Fritidsresor och man åkte till en superfin strand i kombo med besök på ett kloster. De flesta bilderna är tagna från stranden Elafonissi som låg ett par timmar ifrån Platanias med buss. Den här stranden är klassad som en av Europas absolut finaste, ja ni ser ju själva. Vet att många av er letar efter resemål till sommaren, jag tycker att Platanias var supermysigt, där är stranden inte superfin men väldigt mysigt område.

Gillar

Kommentarer

Ebba
,
Har själv varit där 1 gång i somras dock var vi i agia marina men det ligger inte långt ifrån platania! Det var sjukt mysigt och rekommenderar verkligen, bästa resan jag gjort iaf. Vi besökte oxå elafonissi det var sjukt vackert, vattnet var underbart fint. Mysigt var det även att det var lång grunt vilket gjorde att man kunde gå runt de små"öarna" som låg vid stranden! Verkligen bra var det!
Maja
,
Så himla fina bilder, ser så härligt ut! <3 / http://nouw.com/lillmajja
matilda ?
,
Men åhh vad härligt det ser ut att ha varit!! vill så gärna till kreta! http://matiiildaa.blogg.se
Emmelina
,
​Åh vilken fin blogg du har! =) Hoppas du får en fin dag! Kram =) Kika gärna in på min blogg för nyttigare mat/ bak recept och träningstips/ outfits!