Tatueringstankar..

Allmänt

Undra hur många gånger jag gjort sånna här inlägg haha? Alltså inlägg där jag skriver om att jag funderar på att tatuera mig.. MEN, nu är det ju faktiskt så att en av mina punkter på min bucket list för 2017 är att tatuera mig. Och nu kanske ni undrar om jag har något motiv eller citat? Nej. Jag vill bara tatuera mig haha.. Och jag förstår att ni ba.. wtf varför ska du tatuera dig bara för att? Jo för att jag känner att det är sånna här saker jag måste göra i livet, släppa lite kontroll och bara göra det jag känner för. Inte tänka såååå himla mycket heeela tiden, gå lite på känsla. Det är ju inte så att jag skulle tatuera i något stort på ett synligt ställe liksom, så vem fan bryr sig om jag ångrar något litet på revbenen eller i nacken liksom, herregud värre saker kan liksom hända. Förstår ni lite hur jag tänker? Sen har jag ju dock länge tänkt på att tatuera mig, jag tycker att det är väldigt fint med små tatueringar som dessa ovanför. Jag var rätt taggad på att göra en innan vi åkte hit till Curacao men fick höra att man helst inte ska utsätta tatueringen för sol på ett par månader så det kanske blir när vi kommer hem vem vet!

Har någon av er någon tatuering? Vad för något i sånna fall? Skulle vara kul att höra!

Gillar

Kommentarer

Nea
,
Helt rätt, bara köööör! So what om du gör en tatuering baraföratt? Själv har jag 2st tatueringar, första var inte planerad alls länge typ 2 v innan ja skulle tatuera haha. En blomma vid anklen vid foten. Andra blev ett hjärta på handleden 3v efter ja gjorde första?.. nu ska jag göra tredje tatueringen på lördag. En palm. Bestämde i måndags m min kompis o bara tänker, why not?! Inte en tanke bakom,bara en fin tatuering. Och sen fjärde ska jag göra om 21 dagar hahah. Man kan inte sluta när man börjat!!
Emelie,
Jag har min hästs namn i punktskrift på handleden!
nouw.com/exhalence
Emma
,
Har en text på revbenen (Be Independent) och en på underarmen, typ vid armvecket där det står WARR;OR som har med Semikolon projektet o göra. Älskar mina tatueringar och dom har en enorm betydelse för mig!
Wiktoria
,
Jag har tatuerat ett hjärta under bröstet och min farmor har ett likadant hjärta fast på armen.
Emma
,
precis under högra armvecket så har jag 1972 tatuerat som är året min mamma föddes, på samma ställe fast på vänstra armen har jag 2016 som är året min mamma gick bort. Sen har jag och mina syskon en text och varandras födelsedatum på ryggen.
Filippa Granaas,
Jag har två tatueringar! Jag gjorde dom för 6 veckor sedan och det är en half-sleeve på ena armen med tre rosor, men jag har också en liten elegantare häst på vänstra armen! Ser på bilderna du lagt upp att hästen är mer i din smak 😊 Här är bilder på dom om du vill se: http://nouw.com/ryttarlycka/tatuering-besok-fran-norge-28614194
nouw.com/ryttarlycka
Maja,
Jag gjorde en tatuering i nacken i maj förra året. Jag gjorde en pil i en pilbåge som symboliserar skytt, mitt stjärntecken. Det är typ för att jag aldrig ska glömma vem jag är, vad jag vill och vilka mina värderingar är 😊 Jag hade också länge velat tatuera mig men viste inte vad men kände att mitt stjärntecken kan inte bli fel. Det gjorde inte speciellt ont, det låter värre än det känns, det är mer som att någon kliar dig. Men det är ju olika på olika kroppsdelar och från person till person. Kör hårt, det kommer nog bli jättebra!
nouw.com/lillmajja
Johanna
,
Jag har tre fåglar och texten let it be på insidan av min högra överarm. Fåglarna ''flyger'' kring texten om du förstår. Jag har även ett semicolon på utsidan av min vänstra handled, som en liten symbol för psykisk ohälsa. Jag vill även skaffa en tredje tatuering, antingen mitt födelseår i romerska siffror, eller en rädgårdsnejlika (googla) som ska vara min månadsblomma eller vad man ska säga 😉
Isa
,
Jag har ett medelstort träd strax nedanför min högra handled. Skaffade den för några månader sedan och är jättenöjd! 😊 Bild: https://www.instagram.com/p/BLk7FkBhTLc/?taken-by=isaosterstrom
Emelie Linn
,
Jag har tatuerat hela högerarmen med massa olika motiv, bland annat en bild av Angelina Jolie och Megan Fox som vi gjort till ett porträtt, ett lejonhuvud, mina systrars födelsedatum, en ängel mm. Jag har även en text längs med ryggraden, en text under nyckelbenet och en text runt smalbenet. Ingen utav dessa (förutom mina systrars födelsedatum) symboliserar någonting speciellt, mer än att jag älskar tatueringar och tycker att det är extremt snyggt. Jag började med den under nyckelbenet och hade där och då bestämt mig för att inte göra fler...haha! Jag har full förståelse för de som tycker att man bara ska tatuera in motiv som verkligen är genomtänkta och har en betydelse, men det måste faktiskt inte vara så. Kör hårt!