TÄVLING: VECKANS BLOGG!

Okategoriserade
´

När jag livestreamade (gör det rätt ofta nu för tiden hehe) på Periscope så frågade jag om det var några som också bloggade som kollade och det var rätt många, då frågade jag om det skulle vara kul om jag hade en veckans bloggtävling där jag väljer ut 1-3 favoriter som jag länkar här i min egna blogg med ett collage med bilder samt en beskrivande text av vad jag tycker om bloggen. Det var ett superidé tyckte de som tittade så vi kör på helt enkelt!

,

Kommentera detta inlägg med följande: a) http://dinbloggadress.se b) Vad du skriver om i bloggen c) Ålder & stad

,

Vinnaren eller vinnarna beroende på hur många favoriter jag får presenteras på måndag. Om du drömmer om att få lite fler läsare, ta den här chansen! :)

Gillar

Kommentarer

Alva Munk
,
wwww.nouw.com/alvamunk En tvättäkta värmlänning som bor i Hagfors och fyller 18 år i september. Bloggar om ganska vardagliga roligheter men tycker att kläder och mode är extra kul. Försöker sätta min egna prägel på allt jag bloggar om och hoppas på att en dag kunna göra något så coolt som att inspirera andra!
cornelia aka konke peterson,
Jag skule vilja vinna med min kamera för att jag älskar att skriva 😊 mitt liv är en dagbok!!!
konkedjurochknopp.blogg.se
cornelia aka konke peterson,
Hanna Sjöstrand,
Länken verkar visst inte fungera, haha aja försöker igen:) http://hannasjostrand.devote.se
hannasjostrand.devote.se
Catrin,
Tjenare! a. http://catrinda.devote.se b. Bor på Hawaii- USA, skiver om mitt liv här- surfar- shoppar-strandhäng- många vloggar och mycket färg! c. 19 år gammal- egentligen från Malmö men nu bor jag på Waikiki Beach- Hawaii.
catrinda.devote.se
Camilla,
a) www.nouw.com/camillaisaksson b) vardag, mode, skönhet c) 17 år gammal, Nynäshamn/Stockholm
www.nouw.com/camillaisaksson
Emma Nyberg
,
a. http://nouw.com/emmanybergs b. Mest min vardag men även mode, träning och jag älskar att fotografera så det bloggar jag också om. c. 15 år, dock snart 16. Bor i Mariestad, en liten stad vid Vänern som ligger i Västergötland.
sara
,
www.nouw.com/ssarapersson Jag skriver om mode, inspiration och min vardag. Jag är 19år(1996) och bor i Vellinge , som ligger utanför Malmö.
Isabella Andersson,
HTTP://Nouw.com/isabellajosefine Jag skriver om mitt liv, kläder, lite inspiration och min vardag i espana! Jag är 16 år och bor i Fuengirola som ligger i Spanien!
Nour.com/isabellajosefine
maria,
http://nouw.com/mariasvernell Om: min lista med 100+ saker jag ska göra innan jag dör, foton, politiska åsikter, filmer osv. 17 Norrköping
nouw.com/mariasvernell