The Avocado Show - Amsterdam lunch

Allmänt, Resor, Tips

Ett annat lunchställe vi besökte i Amsterdam förutom Pluk var The Avocado Show. Precis som Pluk var detta tipsat om en flertal gånger av er. Efter lite googlingar och kikande på instagram förstod jag att detta ställe var riktigt hypat! Allt kretsar nämligen kring: avokado haha!

Även här gick det inte att boka bord så vi fick vänta ett tag utanför men det var rätt lugnt när vi kom då vi var där vid 15.00, när lunchruschen lagt sig liksom. Menyn hade massvis med saker som lät gott men blev liiite besviken av att dom inte hade någon bönburgare eller något istället för bara köttbugrare. "Bröden" är nämligen avokado som på bilden ovanför.

Men det gjorde inget. Vi beställde in varsin avokadosallad som var sjukt god. Den här salladen påminde mig verkligen om att sallader inte behöver vara tråkiga eller för lite mättnade.

Till maten drack jag en hallon-lemonad och Gustav drack en smoothie som även den var god!

Man vet att man inte riktigt hade en bra fotodag när denna bild var den som blev finast på mig hahaha :(

Förutom salladen så delade vi på en nachotallrik men diverse tillbehör. Take me back säger jag bara

Vi avslutade kalaset med kokosmjölk-cappuccino och en avokadoglass!

Gillar ni avokado och är i Amsterdam borde ni definitivt gå hit men räkna med lite väntetid utanför, det var rätt mycket folk även om vi var här en udda tid. Så dyk inte upp vrålhungriga utan ha lite planering :) <3

The Avocado Show - Daniël Stalpertstraat 61, 1072 XB Amsterdam

Gillar

Kommentarer

Agnes
,
Hej! Jag gillar dig och din blogg. Jag följer ju dig dagligen. Jag fattar att du är nykär men det blir cringe när du skriver att du är nykär heeela tiden, vi har fattat det liksom. Kram!