The Weekend

I Fredags var det ju äntligen dags för Jireel på Nobelberget och jag skulle gå med Naomi. Jag köpte ju biljetter helt själv och blev så glad när Naomi erbjöd sig att följa med, hon gillar också Jireel så passar ju perfekt. Vi sågs på Söder strax före sex och satte oss på Baras Imperium för lite pizza och bubbel. Jag köper sällan pizza ute men Naomi gick i god för att denna skulle vara god och det var den verkligen!

Jag tog en halloumipizza som smakade riktigt gott!

Fina Naomi! Det växlade lite mellan sol och regn, vi hann äta upp middagen i solen men sen fick vi gå in och gömma oss för regnet i någon timme innan vi åkte mot Sickla och Nobelberget.

Det var verkligen precis lagom med folk och jag gillade lokalen riktigt mycket, oavsett vart man stod så såg man riktigt bra.

Hade sååååå kul. Jireel var grym + att Dani M, Stor och Hov1 gästade så det var fett. Något som också var väldigt roligt var att jag och Naomi träffade på massor med folk som vi kände där. Efter konserten bar det av mot Slakthuset för ännu en rolig utekväll där. Jag kom hem i relativt bra tid och sov en god natts sömn bredvid honom.

Har ju varit sämre än sämst på att fota den här helgen hahaha.. Man vet att det är illa när allt man har att bjuda på är en närbild på en flottig pizza och en närbild på en grill haha. Men på lördagen tog vi det lugnt på förmiddagen och sen åkte vi mot Kungens Kurva tillsammans med några av hans närmsta vänner för att handla lite inför en överasknings-inflyttnings-tillställning haha. Att grilla var ett alternativ men vädret var lite ostabilt så vi skippade det och åt thaimat istället.

Igår så tränade vi på ett gym i Solna, som jag nämnde i frågestunden så har ju jag ett nytt gymkort där man har tillgång till massor av olika sorters gym runt om i Stockholm så vi passade på att testa ett i Solna. Efter passet åkte vi till Mall Of Scandinavia för middag. Helgen avslutades framför vårt favoritprogram: ROBINSON! Alltså det är verkligen för jäääkla roligt att följa alltså. Jag har ingen riktig favorit än men tycker bland annat att Desirée, Henke och Marie är värdiga vinnare. Ska bli riktigt intressant att se vem som vinner..

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Tycker också de 3 är värdiga vinnare!! SPECIELLT desiree’ hoppas en kvinna vinner! Är besatt av Robinson haha 😉)) så kul!!!!
Elin,
Låter som en jättehärlig helg!
www.theresemolander.se
Hanna
,
Du har blivit så dålig på att blogga 😟 man fattade ju när du mådde dåligt innan men sen dess har det aldrig blivit konsistent och som vanligt igen... det kommer liksom 4 tips inlägg och två vanliga på en gång och så flera missade dagar osv och för lite personliga inlägg, utan bara tips jämt.. saknar hur det var innan!
Emma
,
Hellooo, utebliven uppdatering på bloggis 😟