Throwback: 18 år

Allmänt

På min 18årsdag så var jag inne i Kungsan med Anton, Alice och Nora. Det var såå himla fint väder kom jag ihåg. Ja ni ser ju, solen skiner och Nora har inte ens jacka på sig. Det är så vackert när träden blommar, tröttnar aldrig på att gå förbi där när dom gör det. Lunch åt vi på Friday's och där sjöng dom för mig, yey!

Sen på kvällen åt vi middag hela familjen på en Italiensk restaurang jag gillar väldigt mycket. Drack mitt första glas bubbel som 18åring och åt massor med god mat. Kommer ihåg att det nästan kändes pirrigt att fylla 18, lite som förut när man var mindre. Nu är det inte riktigt lika pirrigt längre tyvärr haha.. Är dock taggad på att fylla år för vem gillar inte att fira?

Sen var det dags att fira ordentligt, jag skulle ha hemmafest och detta var det jag hade på mig!

Först hade jag mina närmsta över på middag och då fick jag massor med fina presenter. <3

Som sagt så innan festen var det middag, det var väldigt skönt att ha några där innan festen skulle dra igång.

Hade förberett massor av tilltugg till festen, haha ingen tog typ. People just wanna party, and bullshit, party and bullshit...

Heliumballonger = obligatoriskt för alla tillställningar jag anordnar.. Jag har utedalt titel "DEKORATIONSANSVARIG" till Alice's student. Och ja jag bryr mig mer om pyntet på Alice's mottagning än vad hon själv gör haha.. Mycket panne just nu, först över att min 18 årsdag var för tre år sedan (om en månad typ) och för att det redan är Alice's tur att ta studenten när det känns som att jag gjorde det... igår..

Gillar

Kommentarer

Petra Nordqvist,
Så fint 😃 Och snygg outfit!
www.petras.fi
Nicole,
Läskigt, att det känns som det var förra månaden du lade upp inlägget om din 18-årsfest första gången. Har hängt med hela vägen sen dess plus lite till och du är så himla bra Andrea! Nu till min fråga. Min mamma 54 ska gifta sig i slutet av maj, yay, och jag undrar om du har något tips på bröllopspresent. Hon har allt inredningsmässigt och till köket och de önskar sig pengar till en upplevelse, men det känns så tråkigt att ge som dotter. Vad skulle du ge om exempelvis din mamma eller pappa skulle gifta sig nu med sina respektive?
www.devote.se/nicolest
Molly
,
Hej Andrea! Jag fyller snart arton och tänkte ha, precis som du hade, middag och hemmafest. Jag undrar om du har några allmänna tips när det kommer till pynt, mat, kläder osv?
Fanny
,
Hejsan Andrea! Konstigt fråga som inte tillhör inlägget men har du några tips på bra hotellfrukostar i Sthlm? Skulle bli såg glad för svar då jag ska åka till Sthlm snart!? Ha en super bra dag!
emilia,
Åh jag hade garanterat ätit så mycket utav maten haha
emiliav.com
Amanda
,
Hej! Vart är de mörka träbrickorna (de på 5e bilden) ifrån?? Har letat som en tok sen jag såg dom här på din blogg då jag verkligen tycker att dom är superfina! KRAM