Throwback: Förra midsommar!

Allmänt
Imorgon är det midsommarafton men det är nog inget vi kommer fira här i Los Angeles. Midsommar har faktiskt aldrig varit en traditionell högtid för mig/min familj men det är ju självklart kul att fira allt som kan firas! Förra året vid den här tiden skrev jag detta inlägg om min Midsommarafton:
____________________________________________________________________________________________________________
Hej på er! Om ni undrat vart jag tagit vägen så är jag på Åland och har tagit lite semester från bloggen vilket behövdes. Jag har varit sååå trött efter att jag väl valde att koppla bort lite så det var som sagt behövligt. I torsdags åkte jag, Mathilda och Alice till Åland för att fira Midsommar med familjen. Vi möttes av superfint väder vilket man uppskattar extra mycket kring midsommar.
I fredags morse gick vi på promenad med Nora och kusinerna, vi skulle hitta blommor till våra kransar ?
Vi hittade massor med fina blommor, kolla vad färgglatt!
Att göra kransen var ju dock lättare sagt än gjort.. Vi hittade ingen ståltråd så det var inte sådär superenkelt haha..
Sen var det midsommarlunch innan det var dags för att röra sig mot byns midsommarfirande! ?
Såhär såg jag ut! Blusen är från Zara <3
Nora <3
Min krans som hann ruttna påvägen dit.. ?
På kvällen grillade vi och drack hemgjorda strawberry daiquiris!

Gillar

Kommentarer

Hemmarecept,
Så fina bilder, och så mycket god mat!
www.hemmarecept.blogg.se
Conny,
Fina bilder och det ser ju hur trevligt ut som helst. Snygg midsommarkrans! Själv hade jag en helbra dag med vänner och bekanta. Vi hade gjort den vanliga maten med sill och så vidare. Sedan en tid tillbaka har jag lagt till rårakor som alternativ till kokta färskpotatis och det verkar vara lyckat eftersom de går åt. Det började som experiment men då det är god åtgång så har jag fortsatt. Är det något Du skulle kunna tänka dig? Sedan, jordgubbar såklart och jag är så glad att jag köpt en Champion CHPCM115 Retro Small för då är det så lätta att fixa lite popcorn utan kladd och stök. Det blir alltid poppis fram på kvällen.
www.elstuff.se/champion_chpcm115_retro_smal