Tips - Ryggsäckar

Allmänt, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Fråga: Kan inte du dela med dig av tips på snygga ryggsäckar i ett inlägg? Svar: Absolut! Jag själv älskar att ha ryggsäck och känner att det är ett "måste" i garderoben. Släpar man runt på böcker, datorer, träningskläder osv så får man vara snäll mot ryggen och fördela vikten jämt. Jag som inte använt ryggsäck mycket är ju halvt sne i ryggen pga att jag alltid haft min väska på samma sida. Nu har jag ryggsäckar och använder nästan alltid det när jag ska till gymmet osv :) Vi har en Hugger 30 L från Douchebags som jag ääälskar.

1an - LÄNK // 2an - LÄNK // 3an - LÄNK // 4an - LÄNK Dessa klassiska Fjällräven Kånken är just nu nedsatta med 26%. Värt att slå till om man funderat på en sån! :)

1an - LÄNK // 2an - LÄNK // 3an - LÄNK Dessa hittade jag också på Afound och Stayhard. Även om Stayhard riktar sig till män kan man ju hitta massor man vill ha som tjej ändå, till exempel ryggsäck nummer 3.

1an - LÄNK // 2an - LÄNK // 3an - LÄNK Vill man köpa en lite lyxigare ryggsäck så tycker jag man ska kika in Sandqvist, ni har säkert sett en hel del 30 plussare glida omkring med sånna här hehe. Nej men alltså jag vet inte huuuur många jag ser bära sånna här ryggsäckar i Stockholms tunnelbana, dom är verkligen sjukt populära. Som jag förstått det så är dom väldigt praktiska men också miljövänliga, återvunna osv. Så bra ju!

1an - LÄNK // 2an - LÄNK // 3an - LÄNK // 4an - LÄNK Sen hittade jag dessa på Asos som jag gillar! :)

 

Gillar

Kommentarer

Klara
,
Tack för bra tips! Jag älskar den pälsaktiga från mi-pac <33