Tips för avslappning

New in, Tips

Jag söker ju hela tiden lösningar till ett stressfritt liv, okej inte helt stressfritt men i alla fall ett liv med mindre stress. Jag har ju som sagt väldigt svårt att inte tänka på jobb (mina sociala medier) när jag försöker slappna av. Därför blev jag väldigt glad när jag fick höra om att det tydligen ska finnas målarböcker för vuxna som ska funka som ett avslappnande sätt att göra något som inte innehåller en skärm eller internet. Så idag köpte jag en sån, känns så kul för jag har inte ritat sen jag var typ 11 då jag hade bildlektioner fortfarande.. Det fanns massor med olika alternativ på teman för böckerna, typ "savannen", "trädgård" osv. Jag ville ha en med inte fööör små detaljer för då vet jag att jag kommer tröttna och inte orka hålla på. Nu ska jag ju inte tänka på sociala medier när jag höll på med den här men var ändå tvungen att be Anton fota under de 30 minuter de tog mig att måla den lilla figuren för jag kände redan på den korta tiden att det var såååå skönt. Att bara koppla bort HELT och hållet från intryck och bara rita. Böcker som den jag har finns på bokhandlar! :)

Gillar

Kommentarer

Emma Lööw Johansson,
Verkligen bra tips!! www.nouw.com/emmals
nouw.com/emmals
ISA,
de där är faktiskt himla bra! man känner sig som ett barn på nytt men funkar för att distrahera tankar 😃
isabyl.devote.se
Matilda Danielsson,
Så smart? Behöver verkligen testa! Är stressad hela tiden känns det som...
matildadanielssons.blogg.se
amanda
,
måste verkligen testa!! är så stressad. kan du göra ett inlägg eller en video om hur man designar sin blogg? försöker skaffa en men förstår inte hur jag ska designa!
Josefin
,
Hej andrea! Skulle inte du kunna skriva ner dina bästa tips till att få till ett bra sparande? Jag har gått ut skolan och jobbar. Jag bor även hemma så egentligen har jag all möjlighet i världen att spara mycket nu. Och det är väl nu jag borde spara mycket också. Läste i ett inlägg att du försöker spara till en lägenhet. Och det är precis det som är mitt mål. Men jag betalar hem några tusen i månaden, sparar Majoriteten av lönen och behåller lite på kontot. I slutet av månaden finns det dock inga pengar kvar på mitt vanliga konto och jag "lånar" pengar fårn mitt sparkonto som jag intalar mig själv. Jag vill verkligen spara pengar till framtiden men samtidigt känner jag sån enorm desperation efter nya kläder, då det är nya kläder som får mig att känna mig finare. Vet att du också har ett intresse för kläder så hoppas på att du kan relatera. Hur gör du för att spara varje månad och hålla dom sparade pengarna på sparkontot? Vore intressant att höra hur du gör!
janina,
Måste verkligen testa!
nouw.com/janinalemstrm
Natalia
,
Var köpte du din? 😊 Tacksam för svar!
Clara,
Det är verkligen avslappnande att måla! Har också en sådan där bok men har svårt att hålla uppe koncentrationen när det är för smått och pilligt. Brukar istället måla med akryl på dukar, till hög musik så att man kan dansa samtidigt. Älskar det!
ohwowlovely.devote.se/
Johanna
,
Hej, jag äääälskar din blogg !!! Undrade vart du köpte den här tröjan du har på bilden? 😊