Tips på billigt smink!

Allmänt, Skönhet, Tips
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Jag fick detta smink hemskickat till mig här om veckan och i och med det sjukt låga priset så tänkte jag att det kunde vara kul att recensera det för er. Allt i detta inlägg kostar alltså under 100 kronor förutom ögonskuggepaletten som kostar 149 kr. Anledningen till att jag inte har med läppstiftet i detta inlägg var för att jag inte gillade det så mycket så kändes lite onödigt att ha med över huvud taget hehe. PS: Självklart är jag 110% ärlig som alltid <3
Foundation 99 kr - LÄNK
Först ut är foundation! Denna blev jag faktiskt riktigt positivt överraskad av, eller ja det blev jag faktiskt av de flesta produkterna. Det jag gillade var att den var enkel att applicera på huden, att den la sig fint samt att den var återfuktande och höll sig fin under hela dagen. Allt jag har länkat i detta inlägg är länkat i den färg som jag själv bär.
Concealer 49 kr - LÄNK
Perfekt concealer om man vill ljusa upp/markera olika partier i ansiktet. Var lite skeptisk mot denna då jag är rätt kräsen när det kommer till just concealer men den gjorde absolut sitt jobb. Speciellt med tanke på det billiga priset!
Highlighter 49 kr - LÄNK
När jag fick hem den här var jag först lite orolig för att den skulle vara för mörk men den gjorde sig riktigt fin när man hade applicerat den på huden. Jag fick ett gyllene glow, blev superfint!
Setting powder 49 kr - LÄNK
Jag gillade verkligen att pudret var så mjukt/lent och lätt att jobba in i ansiktet. Det funkade jättebra för att sätta foundation men under ögonen höll den inte riiiiktigt måttet.
Brow pen 49 kr - LÄNK
Här är mitt absolut främsta tips av alla produkter. Denna penna var sååå krämig och enkel att använda. Den höll sig fin hela dagen och jag har ingenting negativt att säga om den alls. Så sjukt prisvärd.
Eyeshadow 149 kr - LÄNK
Här blev jag rätt chockad över hur pigmenterade skuggorna var. I och med det låga priset förväntade jag mig mindre intensiva färger. Jag tyckte verkligen att skuggorna gjorde ett bra jobb, riktigt nice med flera olika nyanser också för det låga priset.
Mascara 79 kr - LÄNK
Den här mascaran är perfekt om man vill nå ett resultat likt det på bilden ovan. Dvs inga klumpar, naturligt och fint. Jag som gillar att ha långa, intensiva fransar fick jobba lite längre än vanligt men nådde till slut önskat resultat.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229