Tips på serie: You

Allmänt, Tips

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Jag kände exakt samma. Och diskuterat med en vän om det inte är meningen från producentens håll? Tänker att dess situationer målas upp väldigt svart och vitt annars, men här får man se det mer nyanserat. Ändå hemskt och inte alls okej beteende han har såklart, men samtidigt kan man få lite förståelse för hur en person som han resonerar och rättfärdigar allt. Det är trots allt hans verklohjet !
Petra
,
Kände exakt samma för Joe! Läskigt att man kan påverkas så
My
,
ÄLSKAR You! Haha kände samma som dig, man tycker ändå om Joe på något vis, hoppades på att han skulle bli normal under seriens gång.. Han verkar liksom inte förstå allvaret i det han gör haha.
Julia,
Åh jag har också hört så mycket om denna serie men inte kommit till skott, nu har jag dessutom inget konto kvar på netflix men blivit jätte sugen att se när alla pratar om att man blir så fast i den. Vet du om man kan se den någon annanstans? Kram
www.nouw.com/juliawestergrens
Lydia Lindvall,
Det är extremt obehagligt och läskigt att de romantiserar till och med kriminell stalking i en sån här serie. Och även att folk någonstans faller för det. Hans karaktär en riktig psykopat och stalker och det är så obehagligt att folk fattar tycke för honom med tanke på vad han gör... förstår att man hoppas han ska sluta och att det ska lösa sig. Men han är inte kär. Han är ju besatt. Det är inte samma sak. Stalking är inte kärlek. Hans karaktär är liksom.. sjuk. Därför är det läskigt att det romantiseras tycker jag :/
nouw.com/lindvalls
Jonna
,
Det var väl meningen att vi tittare skulle känna sympati för Joe, från producenternas håll menar jag. I vanliga fall när man läser om sånt här så är det väldigt tydligt, till exempel; kille mördade sin flickvän, svart på vitt och enkelt för oss att tycka det ena eller det andra om det. Men här fick vi ju följa Joe på ett nära sätt, vi fick se positiva sidor av honom som hans sätt att ta hand om grannbarnet. Han visade ju på stor omsorg för en liten maktlös pojke... Också hur Beck upplevdes som vilsen och trasig tills hon träffade Joe, att han "räddade" henne och successivt gjorde sig av med sånt som inte var bra för henne. Och det är ju positivt?(not, men man började ju nästan resonera så). Penn Badgley har ju uttryckt irritation kring tjejer som tycker att hans karaktär är sexig och menar att Joe är sjuk och inget man borde dras till. Läskigt hur enkelt man kan manipuleras med rätt verktyg alltså.
Sofia
,
Jag kände också så för Joe! Liksom tyckte synd om honom och sen kom man på hur sjuk han är ?? men ändå hejade man på honom som du sa!
Julia
,
Jag kan inte relatera till allas medlidande för Joe, jag mådde bara illa och kände avsky.. Serien är bra som visar hur lätt det är att få tag i information och kartlägga människors liv idag, vilket är obehagligt. Jag satt självklart på helspänn och ville inte att serien skulle ta slut men jag satt nog inte heller och hoppades på att det skulle gå bra för Joe.