TIPS PÅ STUDENTOUTFITS

Allmänt

Nu börjar sommaren närma sig och det första jag förknippar med sommaren är skolavslutning. Och för er som går i 3an är det inte vilken skolavslutning som helst utan det är äntligen dags för studenten! Jag minns verkligen min studentdag som om det vore igår, en av de lyckligaste dagarna i mitt liv helt klart. Lyckan när vi vaknade upp till strålande sol är oförklarlig, början av Juni i Sverige kan ju vara lite halv-risky. Som det verkar på er så börjar många av er leta student-outfits nu och har bett mig tipsa flera gånger. Nu är det äntligen dags och det gör jag i samarbete med Bubbleroom.se som har ett brett sortiment när det kommer till student och bal-outfits för riktigt bra priser. Något som kan vara väldigt roligt är att ha mer än en studentoutfit Jag hade till och med tre haha! En i skolan, en hemma på mottagningen och en på slutskivan. Passa på att beställa nu så fort som möjligt för fina studentkläder har en tendens att sälja slut rätt fort..

Är verkligen avundsjuk på er som har studenten framför er, större frihetskänsla finns inte. Känns så sjukt att Alice ska ta studenten i år, jag har tagit på mig rollen som pyntare och fotograf haha. I alla fall, nu ska jag sluta babbla och dela med mig av fyra tips på olika outfits ni kan bära på studenten.

Make Way Cora Dress - LÄNK ÄLSKAR tyget och ryggen på denna klänning. Den här är definitivt något jag hade kunnat tänka mig ha på min student om jag tog studenten i år. Något som är extra positivt är att den känns som en klänning man kan använda vid flera tillfällen, inte bara vid studenten.

Chiara Forthi Celinne Dress - LÄNK Den här klänning är så himla bekväm! Den har som inbyggda bh-inlägg likt som dom man har i bikiniöverdelar. Här är det alltså inga problem med att skippa BH och fortfarande känna sig bekväm. Tycker ryggen med rosetten är supersöt. Alice funderar att ha den här på hennes student vilket jag tycker hon gör helt rätt i! :)

Make Way Adelaide Jumpsuit - LÄNK Man behöver ju faktiskt inte bara ha klänning på studenten. Antingen för att man tycker att det är tråkigt eller så kanske man inte känner sig bekväm i klänning helt enkelt. Jag som är en jumpsuit-lover kan varmt rekommendera denna! Tycker passformen var perfekt och den var inte alls genomskinlig till mina ljusgrå trosor.
Den här klänningen släpps i slutet av Mars! Okej hur drömmig är inte denna?? Älskar att den är lite vippig och sen älskar jag att ärmarna är öppna. Den här klänningen blev faktiskt min favorit av alla fyra studentoutfits jag visat för er! :) Den här blir nog min klänning till midsommar om vädret håller. Den släpps som sagt i slutet av Mars och ni kommer hitta den HÄR.

Gillar

Kommentarer

Petra Nordqvist,
Otroligt fint inlägg och inspirerande! Älskar de små svarta klackarna 😊
www.petras.fi
Matilda
,
Hej Andrea! Kan inte du tipsa om examensklänningar? 😃 Tar examen i maj då jag läst på högskolan och har noll inspiration... Kan både vara korta och långa klänningar, byxdresser, olika färger osv osv. Tack för en super bra blogg och yt kanal! <3
Amanda
,
Men jag döööör vad snygg du är!!!
Anonym
,
Vet du vilket datum den sista fina klänningen kommer ut? Tycker det är slutet av mars nu.... Skulle varit jättetacksam om du kunde lägga ut när den finns att köpa! Tack på förhand
Sigrid
,
Vart kommer skorna ifrån?
Therese
,
Vad heter den sista klänningen? Det är ju april nu och har hållit utkik nästan varje dag sedan du la ut detta inlägget men hittar fortfarande inte på den.. Tacksam för svar!
anonym
,
hejsan! den sista klänningen som du skrev ska komma ut i slutet av mars har inte kommit ut en...eller jag hittar den inte iallafall? har lite smått panik för vill så gärna ha den på min student men har letat på sidan i alla olika kategorier men hittar inte den någonstans. Vore jätte snällt om du kan svara på denna kommentar för vill så gärna köpa den! du är bäst och den var så fin på dig! <3
wilma
,
den sista klänningen skulle komma ut i slutet av mars? jag hittar inte den och kollar varje dag efter den och börjar få lite panik för vill ha den på min student! vore snällt om du skulle kunna lägga ut när den är ute eller om du kan länka den här i kommentarerna. Tack på förhand<3