Tips på studentoutfits del 2!

Allmänt, Tips

För ett par veckor sedan la jag upp detta inlägg där jag själv visade upp fyra stycken outfits man kan bära på den stora dagen, studenten alltså. Ni fortsätter överrösa mig med önskemål om fler tips och hörni, jag förstår er! Jag själv älskade att planera vad jag skulle ha på mig även om det typ handlade om två plagg, klänning och skor haha. Här nedanför hittar ni i alla fall ytterilgare 12 tips på vad ni skulle kunna bära. Jag har delat in dom i olika delar, jumpsuits, under 500 kr, Ida Sjöstedt och över 500 kr! Hoppas ni hittar något fint. Om några dagar kommer det upp ett inlägg med tips på skor man kan bära på studenten (och andra tillfällen) som är bekväma!!

Gillar

Kommentarer

Fanny
,
Hej Andrea! Jag undrade om du skulle kunna komma med lite tips kring studentmottagningen. Hur man ska tänka kring, mat, dekorationer, inbjudningar osv. Är supertaggad på studenten och älskar att förbereda!! Hur såg din studentmottagning ut? Kram.
Elin
,
Det heter strax hahaaaaaaa får panne
Madeleine Sohl
,
Hej! Jag köpte nummer 7 från Ida Sjöstedt för ett tag sen. Och har precis insett att den tyvärr kommer bli för lång på mig. Så om någon är intresserad av att köpa den, kan vi säkert komma fram till ett pris tillsammans! Vore synd om den bara hänger orörd i min garderob! Hör av er till: madeleine.sohl@gmail.com Kram!!
Petra Nordqvist,
Älskar "headern" till collaget så fin och peppande! Sen att bära byxdress är ju sjukt snygg eller en drömmig Ida Sjöstedt klänning. Fint collage med andra ord <3
www.petras.fi
lalala
,
det heter panik 😊
Linnea,
Jag har köpt en sån klänning som du hade på studenten men jag undra vad hade du under? Vet inte alls vad jag ska ha eftersom den är rätt så genomskinlig!
nouw.com/linneaanonsen