TIPS PÅ STUDENTPRESENTER

Studenten detta år blir ju verkligen inte som någon hoppats på eller tänkt sig. Med all rätt dock, självklart går folkhälsan före alla typer av stora firanden så som bröllop, studenten osv. MEN, fira på något sätt kan man ju säkert göra hemma. Nu börjar det ju verkligen närma sig studenttider vilket innebär att man ska hitta på bra och roliga presenter till sina kompisar eller släktingar som tar studenten. Även om allt är vänt upp och ner gällande planerna så vill man säkert ge bort en fin present.

Jag tycker det är superbra att köpa presenter till en framtida bostad. En stekpanna, kökstillbehör och liknande är något som alltid behövs, men som är ganska tråkigt att köpa själv. Jag är sååå glad och tacksam över att jag var "duktig" och önskade mig sånt! <3

Skålset LÄNK // Pastamaskin LÄNK // Stekpanna LÄNK // Knivset LÄNK // Ugnsformar LÄNK

Kanske inte det roligaste innan man har sin framtida bostad men jag tror vi alla är överens om att det är SÅ nice när flytten väl är kommen och man ändå har exempelvis knivar, stekpanna, ugnsformar osv. Kan verkligen rekomendera både bunkarna, knivarna och ugnformarna. Har alla dom tre här hemma fast i andra färger.

Brandsläckare LÄNK // Skultuna ljusstake LÄNK // Vas LÄNK // Litet växthus LÄNK // Klong ljusstake LÄNK

Något som är både bra och kul att få är dekorationer tycker jag. Det som faktiskt är roligt att införskaffa sig inför en flytt. En fin vas, ljusstake osv. Något man inte heller får glömma; brandsläckare!! Ni har väl en sån hemma?

Halsband LÄNK // Örhängen LÄNK // Armband LÄNK

Något som annars är rätt klassiskt att ge bort och önska sig är smycken. ÄLSKAR dessa.

Kedja LÄNK // Berlock med bokstav LÄNK // Ring LÄNK// Ring LÄNK // Armband LÄNK

Kanske ett personligt smycke med bokstav eller datum? <3

Gillar

Kommentarer

Linnéa
,
Superbra tips! Men jag kan verkligen inte komma på vad jag ska köpa till min lillebror i studentpresent :/ hans plan är att bo hemma och jobba kommande år och sen ut och resa så inredning och liknande känns lite tråkigt att ge då, det kan andra släktingar få ge. Alltså jag har verkligen noll idéer på vad jag ska ge. Har du några tips??
Kim
,
Lättast är nog att fråga honom vad han önskar sig, exempelvis klädmässigt. Tycker ofta killar har någon T-shirt eller sneakers de suktar efter. Han kommer bli minst lika glad för det han önskar än en överraskning 😊
Matildaberlin
Matildaberlin,
Man förstår det inte just där och då, men köksgrejerna är ju GULD att få!! Så verkligen tips på det!! Kram
nouw.com/matildaberlin
oliviamalm
oliviamalm ,
Super bra tips! Håller tummarna för alla studenter att de får fira på ett eller annat sätt
nouw.com/oliviamalm
agnesvera
agnesvera,
Tack för bra tips!
nouw.com/agnesvera