Tips: Studentpresenter

Allmänt, Tips

När Anton öppnade lådan med mina photoshopade flygbiljetter till Thailand som jag gav honom <3

Kramar min fina kusin tack för present <3

Jag blir glad över skuuumpaaa hahah!
Snälla ignorera min konstiga min, var överlycklig över denna fina ljusstake från Svenskt Tenn, love it!!
Fick superfina, ljusblå bunkar av Mathilda samt massor av annat. Det var som en flytta hemifrån-goodie bag!

Adlinks

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an // 11an // 12an

Något jag fått väldigt mycket frågor om är tips på vad man kan önska sig i studentpresent/18års present/20års present samt vad man kan ge någon som ska firas. Att göra ett inlägg med cirka 10 tips på vad man kan köpa är väldigt svårt då alla gillar olika saker och alla har olika typer av budgets att lägga på presenter. Men, jag utgår lite ifrån vad jag själv hade önskar mig samt vad jag skulle kunna tänka mig att ge till någon i min närhet. Jag tycker att det är roligt att få och ge något som man kommer ha kvar ett tag vid dessa lite mer speciella firanden. Att kunna ha kvar sina champangeglas när man är 35 och komma ihåg att dessa fick jag minsann i studentpresent. Men alla är olika! :) Jag kan tycka att det är ett superbra tillfälle att önska sig saker till framtida boende till när man ska flytta hemifrån. Speciellt när man tar studenten då många antingen flyttar för att plugga eller så flyttar man bara för att man vill det inom några år, och då kan det vara skönt att ha påbörjat en liten samling med saker som kan vara bra att ha. Hoppas ni fick några tips i alla fall, puss på er!

Gillar

Kommentarer

Lisa,
Såå härliga bilder och grymma tips! http://nouw.com/lisabengtsson
www.nouw.com/lisabengtsson
Emma
,
Ååh tack!! Jättebra tips verkligen! Behövligt nu när studenten närmar sig 😃
Diana
,
Jätte bra presenter, men hade gärna velat se tips att ge till just killar! Det tycker jag är svårare eftersom jag själv inte är kille. Älskar din blogg verkligen!
Ebba
,
Hej! Hur gjorde du med studentinbjudningar? Var fixade du dem? 😊
Matilda
,
Kan du inte göra ett collage vad man kan se till sin pojkvän? Min pojkvän tar studenten och har ingen aning vad jag kan ge honom.. Börjar få panik!!
Jennifer
,
Hade du velat skriva ett inlägg om hur du och Anton lade upp er student eftersom ni firade den tillsammans efteråt (om jag förstått rätt?) med bådas släkt osv? Jag är lite i samma situation men har ingen aning om hur man ska lösa det på bästa sätt... Kram!!
Elin
,
Kan inte du göra tips på studentpresent till killar och pojkvön! Kram älskar din blogg