Tisdagmorgon + podd

Allmänt, Podcasts

Godmorgon på er hörni. Jag har varit vaken i cirka två timmar nu, har verkligen hamnat i en skön sovperiod nu! Jag somnar relativt tidigt (22.30-23.30) och vaknar av mig själv någon gång mellan sju och åtta. Så när alarmet ringer så är jag ofta redan vaken. Så skönt! Det värsta som finns är ju att vara så trött att man inte orkar öppna ögonen när klockan ringer.. Jag har ju lyxen att kunna sova lite längre egentligen, för även om jag också sätter mig och börjar jobba vid halv nio som de allra flesta så kan jag göra det i pyjamas och med frukost bredvid mig i köket hemma.

Idag är det tisdag, i mitt liv är det inget speciellt planerat förutom att det som vanligt släpptes ett poddavsnitt i natt, vi släpper dom oftast runt 03.00 så dom som går upp astidigt ska kunna lyssna påväg till jobbet! Den här veckan pratar vi om Oktober, om Mathildas näthatare (en specifik..) och hon hennes distansförhållande med Oskar. Vi har ju pratat om distansförhållande förut men då hade ingen av oss varit med om det, nu är Mathilda mitt i det! Vi har fått lite kritik för att vi tar upp ämnen som vi inte har erfarenhet av.. Och jag håller med om att det är roligare att lyssna på ett avsnitt där vi båda har mycket erfarenhet. MEN, vi är 20 år gamla och om vi ska fortsätta leverera avsnitt efter avsnitt måste vi ibland prata om saker där vi spekulerar kring hur vi tror att vi hade reagerat osv.. Jag förstår verkligen, men då måste ni också förstå hur svårt det är att komma på något vettigt att prata om efter snart tre år som inte är för upprepande.. Kram!

(Lyssna gör ni i appen Acast eller Podcaster om ni söker på "Mathilda och Andrea")

Gillar

Kommentarer

Emelie
,
Jag tycker att det är.bra med ämnen som ni inte har upplevt. Det sätter situationen i olika perspektiv & så år det ju intressant hur ni skulle ev reagerat 😊
Maja
,
Ursäkta, men halv 9 är ingen vanlig tid som "de allra flesta" börjar. Halv 9 är en väldigt sen tid att börja jobbet.
Emma
,
Kan inte du göra ett inlägg om snygga vinterjackor?? Är helt lost här och fryser som satan 😉 bästa bloggen andrea!!! <3
malin
,
haha "väldigt sent" är väl en överdrift 😉 jag jobbar 10-18 varje dag! allt är ju relativt...
Ida
,
Hej Andrea. Även till dig Mathilda. Har följt er båda länge nu och känns nästan som man 'känner' er. Många gånger har man garvat med er i podden, och jag ville bara säga att ni ofta gör en tråkig dag till en bättre dag. Speciellt nu när det blir höst och man kan känna sig lite nere. Hoppas du har en fin tisdag. Kram!
Louise
,
Hejsan! Måste bara säga att jag tycker att din blogg bara blir bättre och bättre. Tycker att du tar jätte fina,fräscha och mysiga bilder med bra kvalitet.
Josefin
,
Jag börjar kl 09 😃
Agnes
,
Hej fina Andrea! Tror att din nya dator är en Macbook Pro med retrinaskärm (ser ut så på ovanstående bild). Jag funderar på att köpa men jag velar mellan en sån och Macbook Air. Du har ju haft båda nu(?) så tänkte fråga dig om kvalitén på skärmen skiljer mycket mellan datorerna? Och även om det skiljer mycket i vikt? Är Macbook Pro tung att bära på? Tacksam för svar! Kram på dig 😊