Tisdagsfrukosten

Allmänt, Recept

Oftast är det inte så mycket mer fancy än detta. Idag åt jag två mackor, en smoothie och en kaffe latte till frukost. En väldigt enkelt, rätt tråkig frukost men men. Gillar egentligen inte vanliga mackor särskilt mycket utan föredrar ju gröt men orkade verkligen inte göra i ordning det imorse. Godmorgon på er förresten, jag har sovit dåligt i natt vilket resulterar i huvudvärk just nu men jag hoppas det går över snart. Jag har vaknat cirka 15 gånger i natt och sovit mycket mycket lätt de tre sista timmarna mellan 5 och 8. Idag väntas en dag av bloggande, fotande, filmande, redigerande, lunchande med kompis och sen ska jag förbi Sephora och få se Kat Von D's kollektion som släpps i Sverige. Yeeey!

Gillar

Kommentarer

Elvira,
Åh, hur gör du din Latte? Berätta gärna i ett inlägg 😊
elvirakavallin.se/
Matilda
,
Hej, finns det något sätt att få tag på produkter från Kat Von D om man inte bor nära Stockholm? Vill så gärna ha deras contourpalett men vet inte hur jag ska få tag på den 😊 Kram och tack för en riktigt bra blogg!
Matilda
,
Hej! Jag undrar om det finns något sätt att få tag på saker från Kat Von D om man inte bor i Stockholm? Vill så gärna ha deras contourpalett som du visade i videon "Januarifavoriter" men vet inte hur jag ska få tag på den 😊 Kram och tack för en riktigt bra blogg
Matilda
,
Okej, tack för svar 😊
oxiana
,
Tycker frukosten ser tipptopp ut. När man har ett vanligt 8 - 17 jobb, så blir det typ knäckemacka utan smör och en tråkig maskinkaffe på jobbet. Lyllos dig!