TO DO IN CANGGU

Bali 2019, Resor

Heeej på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det suuuuper. Känns så jäkla magiskt och underbart att äntligen vara framme på Bali och i Canggu. Vi har ju lite olika stopp under resan och jag tänkte dela med mig av vad jag gärna skulle vilja hinna med på respektive ställe. Om ni har tips eller rekommendationer för Canggu får ni ju mer än gärna lämna en liten kommentar, skulle göra mig så glad :)

- Äta frukost/lunch på Cafe Organic. Det verkar vara rena paradiset här när det kommer till fräsch och GOD mat. Kolla bara på dessa bilder, hur nice?

- Testa olika träningsställen! Blivit tipsad om Wanderlust & S2S när det kommer till crossfit.

- Sitta och njuta av solnedgången på Berawa Beach. Utifrån vad jag sett på instagram och hört så ska det tydligen vara en riktigt fin solnedgång i Canggu där många samlas för att chilla på stranden. Jag är ju fan besatt av solnedgångar så detta är absolut ett måste :)

Jag tror vi kommer ta det rätt lugnt i Canggu i och med att det är vårt första stopp, jetlag kommer vara ett faktum osv. Vi bor ju på ett superfint ställe så kommer nog uppskatta att bara chilla i en solstol och göra exakt ingenting. Men vi får se, idag är vår första hela dag och jag kommer självklart uppdatera er under resans gång med vad vi hittade på. Kanske ska tänka på att fota extra mycket så jag kan göra en lite Bali-guide när jag är hemma igen? Vad tror ni om det? <3

Gillar

Kommentarer

Jessica,
alltså Vem är du? Du verkar ha funnit en sån harmonisk och härlig plats i livet där du bara är tacksam för livet. Hur kommer man dit? Jag lämnade för ett tag sedan ett långt och ganska destruktivt förhållande och känner mig helt förstörd vissa dagar. Så ensam och vilsen. Jag känner mig så obalserad, känslorna går upp och ner och jag har hamnat i en negativ spiral på något sätt. Jag tränar regelbundet och går och pratar med en så jag försöker verkligen att titta tillbaka till mig själv igen. Men har du några tips? Hur kom du dit? Hur finner man harmoni i livet? Hur lär man känna sig själv? Hur finner man Balans? Kärleken till livet? Tacksamhet för vardagen? Det är så inspirerande att följa dig nu för tiden. Jag vill bara finna lycka och ro i mig själv men samtidigt så känner jag ibland att det är så svårt när vi lever i en sånt stressigt och sjukt samhälle. Hur ser du på de? kram kram ❤️ (Du kanske har skrivit om detta innan då kanske du kan länka inlägget)
jessica.johansson.98@hotmail.com
Viktoria,
Snälla gör en guide!! Jag undrar också vart ni bokade flygbiljetter och hur man hittar bäst tider osv. Jag är jättedålig på sånt men skulle gärna vilja åka till Bali med min sambo. Så snälla gör en guide när du är hemma. Kram och njut!!
nouw.com/viktoriaandersson
Amanda
,
Hej! Så kul att ni är i Canggu, jag älskade det när jag var där och tyckte det var bland det bästa av alla ställen under min bali-runt-resa! Kan verkligen rekommendera Betelnut cafe! Främst har de mycket goda bowls och liknande men också god lunch! Kram