TO DO IN ULUWATU

Allmänt, Bali 2019
Hej vänner! Idag förflyttar vi oss från Canggu till Uluwatu som ligger på södra delen av Bali. Hört sååå mycket positivt om Uluwatu så det ska bli riktigt kul att åka dit och se vad det finns att uppleva där. Precis som med Canggu så tänkte jag dela med mig lite snabbt om några saker jag skulle vilja hinna med innan vi rör oss vidare. Vi är här i fem dagar, så nice!

- Se den kända "Karang Boma Cliff" som är 70 meter hög. Huuuur fint och mäktigt? Hit måste vi!

- Chilla vid Ulu Cliffhouse som är en beachclub. Jag skulle nog föredra att dra hit på kvällen för en drink :)

- Bada vid Suluban Beach, hur coolt ser det inte ut med dessa klippor?

- Äta smoothie bowls på Nalu Bowls! Jag är ju värsta bowl-fanet så vill verkligen dit och smaaaka :)
- Åka på dagsutflykt till Nusa Penida! Skulle verkligen vilja åka dit bara över dagen och se det här vackra, omtalade stället. Någon av er som har tips på bolag att åka med? Har också förstått det som att man typ får välja en del av ön att utforska då man inte hinner med båda sidorna under en dag. Vilket ställe tycker ni man borde åka till?
- Hänga en dag i solen på Green Bowl Beach. Stranden ligger en bit från där vi ska bo men det ser definitivt ut att vara värt en liten moppetur. En annan strand jag gärna skulle vilja besöka är Pandawa Beach samt Dreamland beach. Vi får se vad vi hinner med helt enkelt :)   Finns det något annat vi inte får missa under våra dagar i Uluwatu? <3

Gillar

Kommentarer

Linda
,
Green Bowl beach är så magisk!! Det var så sjukt stora vågor när vi var där, trodde först jag skulle drunkna (hehe). Supermysigt att åka dit med moppe!!
Mikaela
,
Jag var på Nusa Penida för ca en vecka sedan och kan verkligen rekommendera att hyra moppar och åka till Kelingking cliff, sååå fint (hann bara med den sidan av ön så vet ej hur andra sidan är men vi kände verkligen att det var värt att åka just dit. Superfint på vägen dit också) Vi åkte dit med Gili Getaway och de var bra!
Emilie
,
Hej Andrea!! Jag och en vän var på den stranden en dag, väldigt fint men vädret var sådär tyvärr när vi gick dit. Det var också väldigt blåsigt och stora vågor så väl där nere skulle jag ber er vara försiktiga. Det är verkligen omringat av klippor och vågorna är både stora och starka när dem kommer in mot land. Många slog sig för att dem inte var försiktiga och tappade kameror och grejer. So just be careful!!! Annars finns det mycket fint där och mycket som är mer "local" men ändå väldigt mysigt. Hoppas ni har det underbart!!!
Matilda
,
Ni får inte missa Dreamland beach!!
Emmie
,
Ta er till above eleven bali och ät deras amaaazing sushi. Det är den bästa sushin jag ätit och då har jag också ätit på sticks n sushi som jag vet att du älskar! 😊 utsikten därifrån är sjukt fint med solnedgång och ja bara en ren dröm, drömmiga drinkar också! där har de även byggt upp som en liten "stad" nedanför med mysiga butiker och café. bingin beach är ett mysigt ställe att se solnedgången från, samt beställa in deras fisk/räkor som man äter på stranden.
Julia
,
Hej! Jag måste verkligen rekommendera Uluwatu temple, eller så har det något annat mer avancerat namn.. men jag och min pojkvän var på Bali 2017 och var påväg någon annanstans men då rekommenderades vi att åka hit. Det var verkligen värt det!! Vi åkte dit till solnedgången, helt magiskt och blev en sjuk överraskning då vi inte räknat med detta ställe innan. Akta er för aporna bara, de stal min pojkväns keps haha.
Ebba
,
Templet i uluwatu är ett måste!! SÅ fint!