Torsdag morgon

Allmänt

Godmorgon på er gänget! Såhär såg gårdagens middag ut här hemma. Jag åt ensam då jag inte orkade vänta på Gustav som var på boxningsträning men tände i vanlig ordning ljus ändå. Jag har nästan alltid ljus tända oavsett tillfälle oktober-mars, man behöver ju det. Det ni tittar på är i alla fall vitlöksbröd och broccolisoppa. I soppan hade jag lök, vitlök, matlagningsgrädde, vatten,. buljong, vatten, peppar, salt, broccoli, och blomkål. Billigt och bra :)

Just nu är klockan 08.29 och jag har varit vaken i cirka två timmar. Sedan jag vaknade har jag ätit frukost och skjutsat min pappa till flyget för att sen ta över hans bil medan han är borta. Planen för dagen är väl att få lite saker gjort som är skönt när man har bil. Kankse åka till tippen med alla saker från köksrenoveringen som fortfarande bara står här hemma, träna på något gym längre hemifrån eller liknande. Vi får se helt enkelt.

Det är ju torsdag idag, vilket betyder att vi har släppt ett nytt poddavsnitt! Avsnitt 248 handlar bland annat om vilka sporter vi tror att vi hade kunnat bli riktigt bra på om vi la ner tiden som krävdes, om våra måsten/dealbreakers i förhållandet och mycket mer. I veckans avsnitt så gör vi även en "hyllningslista" för att väga upp allt det deppiga som varit på sistone hahaha. Allt ifrån andra poddar vi tycker att ni ska lyssna på, restauranger i Stockholm, personer i vår närhet osv. Ett feel good-avsnitt helt enkelt. Hoppas ni gillar det!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Var är duken ifrån som du har på matbordet? Den är så vacker!!
nouw.com/linndossing
andreahedenstedt
andreahedenstedt ,
Den är ifrån H&M Home! 😃
nouw.com/andreahedenstedt
Linnéa
Linnéa ,
Hej Andrea! Har följt din blogg och instagram väldigt länge och tycker det är kul att du är tillbaka. ❤️
Har en liten återkoppling kring bloggen. Jag läser från min iPhone och när jag har varit inne på bloggen länge och läst ca 3 inlägg hoppar jag automatiskt till det första inlägget och det är lite frustrerande att behöva scrolla ner igen. Vet inte om det är något fel bara på min telefon eller om det är någon bugg på nya bloggen.
Oavsett hade jag uppskattat om det eventuellt gick att lösa 😘 puss och kram!
andreahedenstedt
andreahedenstedt ,
Hejsan! Vad glad jag blir över att du är glad 😍😍 men det andra låter Inte bra. Kan inte du berätta vilken telefon du läser ifrån och vilken webbläsare? Typ Google chrome eller safari? ❤️ Så ska jag skicka vidare detta!
nouw.com/andreahedenstedt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229