Touchdown Split!

Allmänt, Resor

INLÄGGET INNEHÅLLER EN REKLAMLÄNK FRÅN GINATRICOT

ÄNTLIGEN ÄR VI I KROATIEN!! Inte för att vi hann längta så länge haha, vi bokade liksom detta förra veckan; men ändå! Vi landade straxt innan tolv och efter det åkte vi direkt till vårt hotell och som tur var fick vi vårt rum även fast incheckningen inte började förens ett par timmar senare. Så skönt verkligen! Vi bytte om och tog sen en uber till Radisson Blue. Vårt hotell har ingen pool så jag googlade efter beach clubs och då hittade jag denna! Vi tog en solbädd och beställde lunch, jag var sååå hungrig efter flygresan.

Något jag sett fram emot är att se vattnet här i Kroatien då jag hört att det ska vara kristallklart och det var det verkligen, man såg flera, flera meter ner till botten.

Här spenderade vi vår eftermiddag! Jag och Mathilda pratade om det, hur sjukt det är att man samma dag man vaknar upp i sin säng sen helt plötsligt befinner sig på en strand i Kroatien. Nu är vi på hotellrummet igen och ska göra oss i ordning inför kvällen. Tusen tack föresten för alla era grymma tips, ni är bäst!!! <3

Min baddräkt hittar ni HÄR, jag har storlek M!

Gillar

Kommentarer

Elin
,
Kan verkligen rekommendera att besöka staden Trogir! Supermysig stad som är så gammal som 200 f.k. faktiskt! Den ligger även bara ungefär 30 min från Split, så att det är ju nära.
Felicia,
Är det ert hotell? Vad heter hotellet isåfall? 😊
www.nouw.com/feliciahelm
Mandelina
,
Om ni har möjlighet tycker jag verkligen att ni ska besöka Krka national park. Det är verkligen helt fantastiskt vackert med sina vattenfall. Finns också en slags lagun man får bada i vid det största vattenfallet. Sagolikt vackert helt enkelt och definitivt höjdpunkten på min och min bästa kompis resa vi gjorde förra året ?Besöker ni Makarska så finns det en klubb inuti en grotta precis vid stranden som är häftig! Kommer tyvärr inte på namnet men googla klubbar i Makarska så dyker det säkert upp. Råder er också till att ta med er eller köpa badskor. Stränderna är verkligen vackra men tyvärr väldigt steniga. Ha nu en underbar resa! 😃
Matilda,
Men guud så härligt! Hoppas ni får det superbra i Kroatien <3
nouw.com/matildardn
Anastacia
,
Hej. Vart i Kroatien åkte ni till? Och vad heter hotellet?