Träna på semestern

Resor, Träning, USA 2018

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Någonting jag funderade lite kring innan resan var hur vi skulle göra med träningen. Både jag och Mathilda gillar ju att träna regelbundet och vill gärna fortsätta med det även under tiden här borta. Jag kikade runt lite efter olika gymkedjor att eventuellt köpa klippkort hos eller liknande. Den processen står lite stilla men vi har lyckats träna ändå. Vi hyr lägenhet via AirBnb och bor precis vid sydöstra delen av Golden Gate Park (som för övrigt är ännu större än Central Park i NYC, crazy). När vi var ute och letade efter en mobilbutik gick vi förbi en gammal hederlig IP!

Så här bestämde vi oss för att träna. Vi hann inte träna superlänge då det tog så himla lång tid på mobilaffären men det kändes riktigt bra att röra på sig. Jag har inte tränat en minut på cirka två veckor så hade verkligen längtat! Jag sprang några varv på banan och sen körde jag trappintervaller. Det var riktigt jobbigt och skönt samtidigt. Valde att varva enkla steg med dubbelsteg i trappan, så körde jag fyra gånger upp och ner, vilade en minut och så fortsatte jag fyra gånger.

Här står jag och posar helt casual i vårt kvarter hehe.. ÄÄÄÄÄLSKAR mitt nya träningsset! Tightsen är världens skönaste och ni hittar dom nedsatta till 299 kr HÄR.

Gillar

Kommentarer