Träning utomhus

Allmänt, Träning

Igår så hade jag och Anton inget att göra så jag föreslog att vi kunde träna tillsammans. Dessvärre har vi inte gymkort på samma gym men då kom jag på att det finns flera utomhusgym rätt nära där Anton bor så vi begav oss dit istället. Jag tycker att det är väldigt skönt och behagligt att träna utomhus, man får frisk luft och i detta fall även fin utsikt. Det fanns inte så många övningar jag kunde göra då jag tyvärr är lite för svag för att göra ordentliga chins och dips haha.. Kompletterade dock med plankan, intensiva upphopp osv. Vi körde rätt kort pass (cirka 30 minuter), men kände mig inte så taggad så vi tog en promenix hem istället! :) Ett tips är att googla och se vart närmsta utomhusgym ligger, tycker det var ett trevligt sätt att träna på!

Gillar

Kommentarer

Träning & Hälsa,
Så härligt att träna utomhus när det är så härligt väder! Skulle önska att det fanns utegym nära mig också 😊 Ha en fortsatt bra dag!<3
nouw.com/traningochhalsa
Stina
,
Älskar att träna nu ute på sommaren, både styrketräning men också att springa!!! Hittade du någon pt som du tycker om? Berätta gärna hur det går för dig.
Anna
,
Man vet att det var länge sen man träna när en läser chips och dip istället 😊)
Hanna Sahlqvist aka Hannavic,
Men vad härligt, älskar att träna utomhus!! 😊
hannavic.se
Emma Parmlöv,
Åh det vädret hade jag hoppas vi hade! Ha en fin kväll 😊
emmaparmlov.vione.se
Filippa
,
En tanke bara när jag läser detta är att det är ju superbra att du har tränat på utegymmet en halvtimme??? Och dessutom promenad utöver det. Känns som att många "förminskar" sin träning eller vad man ska säga, även om det nu inte var det du gjorde i detta fallet så tror du att det påverkar dig och att man skriver "tog bara en liten springtur idag" för att ingen ska tänka jaha det är väl inget och liknande?