Treat yourself

Idag hade jag planerat att jobba hemifrån och göra ett recept jag varit sugen på länge (nyttigare variant av chokladbollar) men jag var så taggad på att lämna lägenheten imorse när min kille skulle dra så jag följde med in mot stan. Det här vädret gör ju att man bara vill vara på språng liksom. På tunnelbanan in så tänkte jag högt och sa att jag gärna skulle vilja färga + vaxa ögonbrynen och färga fransarna och då frågade han varför jag inte kunde göra det nu. Bra fråga, jag väntade på att klockan skulle bli tio så allt skulle öppna sen färgade jag fransarna på Rapide Brow Bar för att sen gå vidare till Benefit Brow Bar för att göra brynen. Jag föredrar att göra brynen hos Benefit då dom vaxar med ett väldigt skonsamt vax till skillnad från Rapide där man trådar vilket jag tycker är rätt obehagligt. MEN, hos Benefit kan man inte fixa fransarna, därav detta springande mellan haha.

Det var i alla fall riktigt skönt att få det gjort, vanligtvis fixar jag brynen en gång i månaden men har inte gjort det på hela 2018 om jag inte minns helt fel. Nu när pollensäsongen drar igång så är det skönt att skippa mascaran men ändå känna sig lite fin och fräsch :) Shoppade även lite på Sephora när jag var där, kanske kan visa er senare om ni vill? Både påfyllning av gamla favoriter och lite nytt!

Sen promenerade jag bort till Humlegården för att möta Elin som skulle köpa min väska, så jäkla smidigt att min frisör och vän var det som hörde av sig allra snabbast. Känns skönt och tryggt att lämna vidare min Givenchy till henne haha :) Nej men känns faktiskt väldigt bra att ha sålt den nu, använde den ju som sagt alldeles för lite för att ha den stående hemma.

Sen blev det lunchdags och som vanligt så landade jag på Lett, måste ju börja variera mig mer så jag inte blir trött på den underbara skiten.

Nu sitter jag på SUP45 Café. Min killes jobb sitter på SUP46 (kontor för startups) så tänkte att jag lika gärna kan sitta här så får vi umgås lite samtidigt som båda jobbar på med sitt :)

Planen för dagen är annars att sitta kvar här för att jobba och ikväll ska vi på ett fyspass på ett kampsportsgym vilket ska bli svinkul. Jag känner verkligen att jag vill testa olika typer av träningsformer nu under sommaren, det är så roligt att utmana sig själv med att testa helt nya grejer. Förra året så testade ju jag och Mathilda poledance, ridning och hockey vilket jag tycker var så jäkla kul. Skulle vilja köra med poledance, kanske klättra och varför inte köra lite kampsport av något slag?

Vad tränar ni? Gym? Fotboll? Skulle vara så kul att veta för att få lite inspiration!

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Jag har preciiis börjar träna fotboll med ett motionslag! Vi är ett gäng avdankade fotbollsspelare och några nybörjare som tränar ihop varje söndag. Så himla härligt!
Cajsa
,
Åh vart är dom röda byxorna ifrån? Dom ser jättesnygga ut ?
Moa
,
Crossfit!! Det är så roligt! Och löpning? yoga är också skönt tycker jag! Även att paddla SUP! Men det kanske inte gills som ”träning” ?
Idanaemi
,
Jag tränar friidrott och squash. Squash är svårt till en början men sjukt kul! Börja med den blå boll så är det enkelt och få spel, dessutom är det topp tre bästa konditionsträningarna!
Linda
,
Kan du tipsa om snygga jeansjackor? ??
Emma
,
Friidrott! Bästa träningen oavsett vilken nivå man tränar på, så bra kombo mellan snabbhet, kondition, styrka, spänst, rörlighet, kroppskontroll mm.. Så kul att träna tillsammans med andra med?
Amanda
,
Jag tränar thai boxning !! Så kul
cecilia
,
Jag tränar fotboll och så brukar jag gå på pass så som grit och sprint bland annat gillar högintensivt