Triangl Bikini

New in

Kolla in min fina, nya bikini!!! Alltså är så kär haha. Jag har ju några andra bikinisar från Triangl och har kommit fram till att jag gillar den här modellen på överdel mest. Triangelöverdel fast med bh-band! Tycker den här gråsilvriga är så jäklans snygg alltså. Underdelen är i varianten mindre än den vanliga dom har, deras orginalunderdelar har ju varit rätt stora och inte suttit så snyggt på rumpan enligt mig. Den här underdelen satt mycket bättre verkligen. Jag har storlek Medium i båda delarna och det passar mig perfekt som brukar ha 38 i exempelvis H&M's bikinis. Jag har 75C i bh-storlek om det är till någon hjälp när ni vill välja storlek på Triangl. HÄR hittar ni den.

  • Postad i: New in

Gillar

Kommentarer

Louise
,
Riktigt fin bikini. 😊
Ida,
Fick du betala tull eller liknande? Jag har beställt en gång tidigare, fick betala ca 600 svenska kr i tull, och även lika mycket när jag skulle returnera. Lite dåligt, fick betala mer i tull än vad själv bikinin egentligen skulle kostat mig ? Kram
ida.karlssson@hotmail.com
matilda ?,
såå fin! 😊
nouw.com/matildardn
Nicolina,
Den är såå fin att jag dööör. Dock beställde jag därifrån förra året, men beställde för liten, och i och med den kostar så mycket så lovade jag mig själv att aldrig beställa så dyr bikini igen.
nouw.com/nicolinalangebro
Johanna,
Åh så fin!!
josun.devote.se
Olivia
,
Hej jag tänkte också beställa en bikini från triangl men undrar om du någon gång behövt betala skatt, tull eller någon annan avgift när den skickats?