Trough my phone

I onsdags så hade jag och Elin bokat in en frukost, vi får bli bättre på att ses mer än när jag är hos henne och fixar håret. Det är så sjukt, vi har känt varandra i fyra år nu om jag inte räknar helt fel. Så mycket har hänt i våra liv under tiden som gått och jag är väldigt glad över att jag lärt känna henne, har mycket att lära av denna kvinna. Hon är så enormt driven och ärlig, egenskaper jag värdesätter högt. Vi hade bokat bord på Nybrogatan 38 och woooow vad gott det var alltså. Jag beställde in en omelett med champinjoner och den var magisk utan att överdriva. Sjukt gott! När man äter såhär god frukost är det obligatoriskt att fota haha.

I onsdags skulle jag även på ett möte hos Maria Nila och innan jag klev in på deras kontor var jag tvungen att knäppa en snabb bild på deras kontorshus. Så jäkla fint! Det syns inte jättetydligt på bilden men huset är i en väldigt fin ljusgrön färg. Himlen var blå och solen sken, lycka!
Vi hade ett möte om ett ambassadörskap som jag snart inleder med dom. SÅ jäkla roligt, älskar Maria Nila vilket ni vet sen tidigare! <3

Var inne en sväng på H&M och hittade den här t-shirten, ångrar redan nu att jag inte köpte den haha.

Jag bor ju söder om stan, väldigt nära Globen och här om kvällen när jag var ute på promenad tog jag detta kort. Slutar aldrig fascineras av den där vita bollen haha. Den här veckan har jag varit ute på många promenader trots vädret, jag har nämligen skadat ryggen så har inte kunnat få utlopp för min energi som vanligt. Har också känt mig lite rastlös på kvällarna så då har det varit skönt att bara gå runt och rensa tankarna i en timme. Något som inte var så trevligt var dock att ett killgäng skrek HORA efter mig när jag inte visade intresse av att prata med dom. Efter det halkade jag och vrickade foten och efter det gick jag vilse haha.. Herregud.

Vissa kanske känner igen sig? Här inne spelar jag och Mathilda in podden varje vecka. Igår spelade vi in nästa veckas avsnitt och vi pratade verkligen om lite allt möjligt. Ni vet väl att ni mer än gärna får mejla oss på mathildaochandrea@gmail.com om ni har önskemål på ämne, en bikt att dela med er av, någon fråga eller liknande? Vi är verkligen så sjukt tacksamma över all fin respons vi får för podden dagligen, ni gör det verkligen en fröjd att fortsätta vecka efter vecka <3

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Men FY FAN vad är de för idioter som skriker HORA???????? Skämms att man lever i samma land som dom! Euw dom kan ju iallafall dra åt helvete 😉)))
Clara
,
Hej!! Skulle inte du snälla kunna göra ännu ett "hitta resekompis" inlägg?! Är desperat efter att få resa men ingen att resa med!!
Lovisa
,
I era senaste poddavsnitt pratar du om att du gått på barrundor, om man vill planera en barrunda och är ett tjejgäng lite yngre än ditt vart bör man gå? Och vart går ni när ni har varit på era barrundor?
Nathalie
,
Hej Andrea! Kan inte du börja göra lite fler ''veckans planer'' inlägg igen? Du gjorde det ofta förut och jag tyckte det var roligt att läsa! Ha det bäst, puss och kram!