Tvätta sminksvampen

Skönhet, Tips

. Såhär såg mina sminksvampar ut imorse.. Kände att det var dags att göra rent dom. Har haft den orangea från Real Techniques ett tag, Beuatyblendern har jag bara haft någon vecka. Tror ändå det kan vara bra att göra rent dessa en gång i veckan ungefär. Om någon undrar vad jag använde de till så är det för att applicera foundation och conealer. Eller egentligen platta ut/blanda ut det efter jag satt på det med pensel.

.

När jag beställde min Beautyblender så valde jag den där den här rengöringen kom med och det kan jag veeerkligen rekommendera. Jag har hört att man måste köpa en rengöring som verkligen är till för dessa svampar men jag tänkte liksom "äsch, de vill bara tjäna pengar" men jag har verkligen inte kunnat göra rent min orangea på egen hand.

,

Alltså kolla hur rena och fina de blev!! Är verkligen chockad med tanke på hur svårt jag hade det med att göra rent dom genom att bara skölja och gnugga i händerna. Jag vet inte exakt hur man ska göra rent de med rengöringen heller men jag gjorde som så att jag sköljde svamparna i ljummet vatten så att de svällde, sen körde jag runt svampen mot tvålen och sen tog jag den rosa gummibrickan i handen och sen gnuggade jag svampen mot gummibrickan, tog mer vatten och tvål när det behövdes och efter cirka två, tre minuter var jag klar. Funderar verkligen på att använda gummibrickan när jag rengör mina penslar också. Loved it!

.

Real Techniqes svamp - LÄNK // Beautyblender + rengöring - LÄNK

Gillar

Kommentarer

Beatrice
,
vad har du för nagellack? Såå fint! 😊
Sofie
,
Hej! Jag såg på Snapchat att du la ut en bild på din hårddisk, vad heter den? 😊 Jag behöver nämligen köpa en ny och eftersom du skrev att den hade mycket minne, så tycker jag att den verkar bra. Då det är minnet jag är ute efter, eftersom jag har många bilder som jag vill spara 😊
Maja
,
Hej! Skriver inte för att rätta dig eller så, för man kan nog använda dessa svampar på fler sätt. MEN, var på kicks igår och då berättade dom att man får allra bästa resultat om man blöter svampen så den sväller och sen kramar ut vattnet så den blir fuktig och applicerar sminket med den fuktig!! Jag hade ingen aning och testade och tycker faktiskt resultatet blev ännu bättre, så ett litet tips, du kan ju testa 😃
Moa
,
Vart finns det att köpa sånna? Alltså i butik! 😊