UF-mässan

Allmänt

Igår var det dags för Alice och hennes UF-företag att ha stå på Stockholmsmässan tillsammans med massor av andra UF-företag. Kommer såå tydligt ihåg när jag själv stod där för två år sedan och hur roligt men samtidigt stressigt och jobbigt det var. Alice och dom hade det lite skönare än vad vi hade dock i och med att vi stod och blandade smet och grejer på plats haha. Vi hade verkligen världens sämsta uf-idé med tanke på storleken på våra sociala medier. Varför sålde inte vi något som gick att sälja via internet?? Helt sinnessjukt, jag och Mathilda pratar verkligen om det ofta. Varför stoppade ingen oss och ba "men.. Varför utnyttjar ni inte era social medier?". Herre alltså.. Jag var i alla fall där på morgonen och hjälpte tjejerna att montera ihop montern, packa upp alla saker osv.

Om någon är intresserad av deras fransar kan jag ju tipsa er om att dom inte kommer köpa in några fler fransar (som jag förstått det) så när det är slut på lagret är det slut forever liksom. Så passa på att köpa om ni vill ha!

www.lashesforyou.net

Gillar

Kommentarer

Frida
,
Åh, vilken fin monter de hade! Men jag har en fråga, vad använde dem för att täcka väggarna? Jag ska själv ställa ut på en UF-mässa på lördag men har inte fixat klart väggarna till montern än...
Sofia
,
Skulle du kunna tipsa vad man kan göra på sin 20 års dag eller om du har något dröm scenario eller liknande! Vet inte vad jag ska göra nämligen.. Älskar din blogg insta Twitter snap podd youtube osv haha, allt du gör helt enkelt, ha en bra kväll❤️
Maja
,
Jätteintressant pod idag! Det är också så tröttsamt att tänka på att om en framgångsrik man köper en dyr bil, orimligt dyra golfklubbor eller en rolex är det knappast någon som lägger sig i.. det sticker verkligen i vissas ögon när kvinnor har mycket pengar och vill spendera. Se tillexempel allt hat Linn Ahlborg får, jag tycker hon är skitcool!
Petra Nordqvist,
otroligt fin monter 😃
www.petras.fi
Annie Björk,
Superfin blogg! Det hackar dock alltid när jag går in på din blogg, förstår inte varför 😟
nouw.com/anniebjork