Un Poco & Justin Bieber

Allmänt, Recept

I fredags var det äntligen dags för Justin Bieber. När jag var i Thailand över jul & nyår förra vintern så skickade Mathilda sin julklapp till mig via mobilen och det var biljetter till just Justin Bieber!! YEEY! Vi var ju även på hans förra konsert i Sverige tillsammans. Ingen av oss är meeegaafans men jag har ändå lyssnat mycket på hans skivor. Såhär såg jag i alla fall ut när jag gick hemifrån. Körde på min collage-klänning, stövlar och min röda bomber (LÄNK). Och btw, min choker haha.. Det är ett par sönderklippta strumpvbyxor hahah.. Klippte bara av en lite bit och knöt ihop, billigt och bra :)

Jag och Mathilda hade bokat bord på Un Poco. Båda vi har varit där en gång innan men bara ätit efterrätt (det var som en barrunda fast med mat) så vi var mycket taggade på att se vad dom hade att erbjuda i matväg. Redan innan hade vi ju kollat in så det fanns bra utbud för Millis som är vegetarian och det gjorde det. Det var sååå många rätter som innehöll tryffel vilket var magisk.
Vi beställde in tre rätter var, ingen efterrätt utan förrätt, mellanrätt och huvudrätt. Min förrätt var det ni ser ovan, blandade charkuterier. Det var verkligen sinnessjukt gott.
Glömde fota min mellanrätt som var stört god, men ni ser den i större variant på andra sidan bordet hos Mathilda. Mellanrätterna kan man nämligen beställa som små eller stora rätter. Jag åt biff med pommes, rödvinssås och tryffelmajjo. Alltså allt var så gott. MÅSTE dit igen snart.

Sen var det dags för konserten.. Och som många av er vet var jag rätt besviken. Jag tyckte att det var rätt respektlöst att inte ens låtsas mima med till playbacken som rullade under hela tiden av konserten när folk köat i timmar, betalt massor av pengar osv. Jag förstår att även Justin Bieber kan ha dåliga dagar, han mår dåligt, tröttnar på sitt yrke osv. Jag förstår det men jag blir ju ändå besviken när man vet att han kan sååå mycket bättre. Förra gången var jag verkligen blown away, nu blev jag näst intill provocerad. Kul var det dock, jag älskar ju hans musik och hela arenan kokade. Blev så glad när han körde Company som är min favoritlåt! :D <3 Tycker verkligen att det här var en så bra present att ge till någon, så roligt att göra någonting tillsammans. Well done Mathew <3

Gillar

Kommentarer

Sara,
Jättefin färg på läpparna? Vad är det för läppstift? 😃
nouw.com/sarastrand
Emilia
,
Han har dock gått ut med att han kör playback när han dansar samtidigt för som alla vet blir det jobbigt att sjunga perfekt och dansa perfekt samtidigt. Gillar Justin och stöttar honom!
Cecilia,
Det är nog ganska självklart att han använder playback på låtar där han dansar då det blir svårt att sjunga då, men måste bara poängtera att han inte använder playback på lugna/akustiska låtar, och då har man faktiskt chansen att höra hans underbara röst! Måste också fråga varför du upplevde antiklimax?? Han körde ju hans populäraste låt Sorry, med långt intro och han dansade även under rinnande vatten. Undrar liksom vad du egentligen förväntade dig på avslutningen 😊 Älskar dig och din blogg btw, ha det så bra!
nouw.com/ceciliawikblom
Ida
,
Hej! Såg att designstorget har 10% på allt från string, gäller tom 10/10! Ha en bra dag!
CAMILLAESI,
Vad kul att du var på JB Kram<3 http://camillaesi.se
www.camillaesi.se
Olivia
,
Hej! Undrar en grej, du har ju sagt att du vill äta mer vegetariskt, och egentligen anser att om det inte finns skäl så borde alla göra det. Vad jag förstått är du inte vegetarian eller helt har planer på att bli, men du vill äta mer vegetariskt. Anledningen till att du inte gör det är för att du är lat (finns inte alltid tid att laga egen mat när familjen lagar annat osv.) Och jag förstår dig, för jag känner samma. Men hur tänker du då när du är ute och äter? Om du nu, med Matilda, åt chark och kött till middag (trots att det fanns bra utbud av vegetarisk mat) - varför inte välja det då? Då är det ju inte av lathet som du väljer att inte äta vegetariskt, eftersom det är precis lika enkelt att få en vegetarisk rätt som en kötträtt på restaurang. Hur tänker du? Hoppas du förstår min fråga! Kram
Jossan,
Jag tyckte denna turné kändes mera Justin än vad Believe gjorde. Han sjöng kanske mindre playback på Believe och hade mera av en storslagen show men å andra sidan var det mindre personligt då. Han hade ett inövat manus där han sa typ samma saker på varje spelning och var utklädd i världens kostymer, haha. Visserligen häftigt men Purpose kändes mera personligt där Justin är sig själv i sina mjukiskläder utan en massa kostymer och inövade tal. Jag var på två av tre spelningar på Believe tour och då sa han i princip samma sak varje kväll. På denna turné var jag på båda hans spelningar och han pratade från hjärtat och inte alls med samma inövade manus. Efter Believe var det ju mycket kritik för att han inte var närvarande och personlig och efter den här gången är det kritik för att showen inte hade samma den nivå som folk förväntat sig. Svårt att göra alla nöjda så det beror väl på vad det är man förväntar sig. Jag tycker Believe var häftigt som tusan men jag saknade närvaron och det personliga, därför blev jag glad när jag fick det den här gången! Förhoppningsvis har han utvecklats ännu mera till nästa gång och kan leverera både 100% show och närvaro. Måste vara så sjukt svårt att ha alla krav på sig och försöka leva upp till allas förväntningar. Han är ju faktiskt bara människa, även om hela världen vet vem han är 😊
nouw.com/jossanpalmqvist
Ida
,
Hur redigera du dina selfies ?:)