Universal Studios

Resor, USA 2018

Såhär glad var jag i Uber igår imorse när jag och Mathilda äntligen var påväg till Universal Studios! Jag försökte få till en bild med Mathilda men hon var lite upptagen med att försöka lösa sin bilbältessitutation; helt förståeligt haha..

Innan vi gick in i parken tog vi självklart den obligatoriska bilden! Jag körde all white. Skjorta från Rut & Circle, jeans från Zara, väska från Monki, halsband från H&M och solglasögon från Ray ban :) Så fräscht med vitt ju!

När vi kom dit visste jag inte riktigt vad jag hade att vänta mig. Det enda jag visste var att jag såg fram emot det i och med att så många hypat Universal och verkligen tipsat oss om att åka dit. Det var som tur var inte sååå farligt med folk även om det såklart var mycket. Och PS, det ser typ kallt ut på bilderna men det var cirka 25 grader :)

Det första vi gjorde var att gå till Simpson-turen som var som en berg och dahlbana fast i simulator. Och om jag ska vara ärlig så var det typ det värsta jag någonsin varit med om hahaha.. Alltså känner mig verkligen som en gammal tant nu men jag började må SÅ illa och fick panik av alla höga ljud, skakningar osv. Nej alltså börjar typ må illa nu när jag återberättar det. Det kändes verkligen som att allt snurrade helt okontrollerbart.

Sen gick vi vidare mot Hoqwarts för en liknande Harry Potter-tur. Alltså fan det är så tråkigt men jag klarar verkligen inte av simulatorer verkar det som. Något som säkert upplevdes som jättekul för många gjorde mig grovt illamående. Det slutade med att jag nästan fick panik för att jag satt fastspänd samtidigt som jag typ ville spy. Men förutom det så var det väldigt välgjort och fint! Haha herregud..

Sen var det äntligen dags för något jag hade hoppats på att få uppleva, nämligen själva "studio tour" där man på en buss fick åka igenom Universals park av studios och settings där massvis med filmer spelats och spelas in. Vi fick se gatan där Desperate Housewifes spelas in, Jurrasic Park osv. Det var riktigt kul och intressant! Och detta var faktiskt allt vi hann med mellan 11 och 16 då vi var där, trots att vi hade köpt express-pass. Det var en hel del köande alltså. Jag är tyvärr inte jääätteimponerad av Universal men det känns ändå kul att ha gjort <3

Gillar

Kommentarer

Nathalie
,
Du är inte ensam, jag kände EXAKT likadant med illamåendet!
Elin
,
Jag måste bara säga (som alla andra som inte gör det hehe) att jag aldrig kommenterar bloggar men måste säga så enormt stort TACK för din och Mathildas underbara podd och att du är så ärlig om vad du tycker om saker ni gör nu i USA. Jag och min sambo ska göra en kortare version av er resa nu i december och det hjälper verkligen att äntligen få läsa ärliga recensioner om saker och platser så TACK!! Han tvingas även lyssna på podden varje vecka eftersom jag alltid har på högtalare med den och han gillar den lika mycket som jag trots att han är 27 (jag är lika gammal som ni så 96a). Hoppas ni får en fortsatt underbar vistelse där!! <3 <3 😃
Ottilia
,
Hahaha guuud kände samma sak i simulatorerna, mådde så illa och fick PANIK när man satt fast! Usch de va verkligen hemskt hahaha <3