Update om flytten!

Allmänt, Inredning, Wanted

Hej på er! Igår monterade vi hela dagen i lägenheten. Det tar verkligen SÅ mycket längre tid än vad man föreställer sig alltså.. Att sätta ihop den där byrån speciellt, vilken mardröm alltså. Sen blir det ju självklart värre/jobbigare när man har ett helt hem att montera. Har man en ny möbel att montera är det ju mest roligt men nu har jag inte bara börjat gråta en gång om man säger så haha :)

Igår var i alla fall Alice, Mathilda och Oskar på besök hos mig och Anton för att hjälpa till. Så himla snällt av dom alla, speciellt av Oskar när han är ledig på besök i Stockholm. Mathilda och Oskar satte ihop både matbord, sminkbord och gott fika. Mathilda hade gjort en kladdkaka som smakade pepparkakor. Den var magisk!!! Hoppas hon lägger ut receptet alltså. Jag och Alice gjorde garderoben, Anton målade och sen när de andra gått gjorde jag och Anton i ordning sängen. Och satan i gatan vad skön den var alltså!! Är så glad över att vi inte snålade någon tusen lapp hit eller dit när det kom till säng.

När vi monterat upp sovrummet märkte vi att det blev lite tightare än vad vi hade hoppats. Det resulterar i att vi idag kommer lämna tillbaka våra garderobsdörrar på Ikea. Vi hade köpt spegeldörrar jag var supertaggad på men alltså nej, det kommer bli för tight mellan garderoben och sängen.. Var lite orolig men nu när jag Pinterestat så känner jag mig lugnare. Det gäller bara att hålla någorlunda ordning i den öppna garderoben! Ville ge er en liten update kring flytten, det kommer självklart videos senare samt ska försöka fota lite under dagen i dag och under veckan så ni får se när det "växer fram"! :) Och förresten, nu när livepodden är över och flytten inte är lika hektiskt så kommer bloggen äntligen återgå till det normala!! <3 Har haft sån ångest över hur dåligt det varit på bloggfronten men tror verkligen ni förstår hur den här veckan har varit hahah.. <3

KRAM!

Gillar

Kommentarer

Mickis
,
Tänkte också på de med garderoben. Skaffa skjutdörrar, lätt värt det! Jag har en garderob med skjutdörrar och det är så himla skönt att dra igen när garderoben är stökig. I början är man ju fett noggrann med att vika och hänga upp men man orkar inte alltid ? Guld värt att bara dra för dörrar så ser hela rummet städat ut 😊
Maja,
Om du vill ha dörrar ändå så finns det ju skjutdörrar med spegel som inte öppnas utåt 😊
nouw.com/lillmajja
Lisa
,
Förstår om uppdateringen stressar dig, men många förstår att det inte går att både packa, flytta, renovera, möta upp hantverkare, planera hur och var möblerna ska stå, osv, samtidigt som du förmodligen har annat än flytten i kalendern, samtidigt som du ska blogga precis som vanligt - det går ju inte. För min del läns det bara skönt att du visar att man faktiskt måste prioritera och släppa någonstans, annars orkar man inte. Det är ju därför så många inte mår bra idag, man fortsätter leverera trots att man då måste stressa och pressa sig tills man mår dåligt. Så vi läsare borde bara tacka för att du visar att även du är mänsklig och att du vågar stå emot kravet om att alltid leverera trots omständigheter. Det är viktigt att ta hand om sig själv <3 Kram
Andrea Hedenstedt,
Nej det kan vi inte för garderoben är bara 100 cm bred!
www.andreahedenstedt.se
Andrea Hedenstedt,
Hej! Tack men vi kan inte ha det för garderoben är för liten 😟
www.andreahedenstedt.se
Andrea Hedenstedt,
Vi kan inte ha skjutdörrar tyvärr, garderoben är för liten 😟
www.andreahedenstedt.se
Petra,
Du uppdaterar ju oss hur bra som helst Andrea <3 Släpp ångesten o satsa på lägenheten, kram! 😃
www.petra.for.me
Josephine,
Älskar att få följa med i flytten och allt kring lägenheten, speciellt då jag själv flyttade hemifrån för några månader sedan 😊 hoppas du får en bra måndag!
Nouw.com/josephinececilia
Mathilda
,
Förlåt Andrea om jag verkar tjatig 😟 men tänkte bara höra vilken färg ni använde i vardagsrummet och cirka priset vad det kostade att måla det med allt inkluderat (penslar, färg, tejp etc)? Du är en ängel om du orkar svara 😊 PS du är en grym bloggerska, bästa bloggen jag läst på länge 😊 gillar din mix!
Helena
,
Hej Andrea! Tänkte bara till exempel på detta inlägg, har du använt bilder som inte är dina egna utan att berätta var du fått dessa bilder och under vilka creative commons regler det är. Detta strider alltså mot upphovsrätten, och är olagligt. Du som är en så stor internetperson, borde väl ändå vara medveten om dessa regler.