Uttråkad i höstmörkret? Här är 14 Netflix-favoriter!

Allmänt, Tips

Jag frågade er på min instastory om ni hade några önskemål på inlägg. Fick verkligen massor med tips och önskemål så stort tack för det. Så skönt när jag satt där med lite hjärnsläpp på måndagsförmiddagen haha. Ni var faktiskt flera stycken som bad mig tipsa om serier, filmer, böcker och musik. Det är alltid mysigt med sånt men jag förstår helt och hållet att jakten på nya serier osv är starkt nu i och med det tråkiga vädret. Man spenderar ju automatiskt rätt mycket tid inomhus såhär års. Jag har i alla fall samlat fjorton tips till er här nedanför som ni kan plöja igenom!

Ozark Atypical Bonusfamiljen Mindhunter The end of the fucking world How to get away with murder
November 13 Attack on Paris The Evolution of us Your World Explained Amanda Knox I am not your guru The Ivory Game Innsaei The Power Of Intuition Before the flood Kan inte ni också lämna en kommentar under inlägget med era bästa Netflixtips så får vi ett ställe med massor av grymma tips? Kram!

Gillar

Kommentarer

Kimberly
,
Hej fina du! Innan jag ger mitt Netflixtips till dig så vill jag bara säga ett stort TACK till både dig och Mathilda för eran podd. Började själv gråta när ni grät och berättade att ni skulle lägga ner podden. Man "känner" typ er känns det som efter att ha följt er via podden ett bra tag. Ni har gett mig väldigt många skratt och även skumma blickar av folk på tunnelbanan som undrar varför jag sitter och flinar för mig själv och får skrattanfall out of nowhere. Ni har hjälpt mig många gånger och fått mig på bättre humör när jag har mått som sämst. Känns lite som när man "gör slut med en kompis" nu, jag kommer verkligen att sakna er och eran podd. Men självklart var det rätt beslut av er att lägga ner den om detta inte kändes 100 längre. Netflixtips Serie: The Blacklist
Astrid
,
Dokumentär: Wild wild country (SE!!!), inifrån världens värsta fängelser, the staircase (true crime) Serier: black mirror, OITNB, breaking bad, New girl, modern family etc.
Josefin
,
På HBO och inte Netflix tyvärr, men bästa serierna jag sett är Sharp Objects och Big Little Lies. Så sjukt bra, värt att skaffa HBO bara för dessa ?
Lina
,
Min asoluta favoritserie genom livet är one tree hill. Finns tyvärr inte på netflix
Emma
,
La casa de papel på netflix?? Lätt bästa serien jag sett (har sett väldigt många hehe). Spansk serie, tar dock bara något avsnitt sen är man heeelt fast.
Issa,
Jag har också kollat på dokumentären om Amanda Knox , verkligen så bra!!
www.nouw.com/issakarlsson
Linnea
,
LA CASA DE PAPEL!! varenda minut är spännande, kollade klart på några dagar 😊
FILIPPA ML,
The Rain, Dynastin och Greenhouse Academy är sååå bra!! <3 https://nouw.com/filippaml
nouw.com/filippaml
anonym
,
friends(!!) & american horror story
Lisa
,
Gossip girl och Ikaros