Vad är jag för typ av människa?

Hittade listan hos Forni!

Vid matbordet? Jag är den som gärna vill att alla ska skynda sig till bords så jag äntligen kan få börja äta. Alltså jag är ju ALLTID hungrig så när maten står på bordet kan jag knappt hejda mig. Är också den som ofta kommer med någon halvointressant historia från dagen och gör den superdramatisk. Älskar att prata och skratta vid matbordet och sitter gärna kvar ett tag efter man ätit upp för att umgås, matbordet blir ju som en samlingsplats för familjen som varit iväg på olika äventyr under dagen. Kan tyvärr erkänna att jag inte har världens bästa bordsskick, spiller rätt ofta från tallriken och älskar att smaka lite från de andras tallrikar haha. Sen är jag den som bestämmer mig först när jag är på restaurang, livet är för kort för att sitta och välja maträtt i typ 30 minuter :)

På nattklubben? Den som inte bryr sig ett skit om vad andra tycker. Jag har rätt bra självförtroende och självkänsla vanligtvis, och när jag är ute och dansar och har alkohol i blodet blir jag liksom en mer extrem version av mig själv. Inte så att jag går runt med hybris och är otrevlig utan mer att jag bara inte bryr mig om någon tycker jag dansar fult. Jag älskar att dansa till Kanye, Rihanna, Jay Z, Drake, Beyonce osv. Och även om jag suger på att dansa så gör jag det tills fötterna värker. Älskar att skämta och flamsa, älskar att skratta och hitta på bus haha!

På stranden? Då ligger jag i en solstol med en keps på huvudet och hörlurar i öronen. Jag älskar ju att få lite färg men får panik av att ligga med ansiktet för länge i solen så det brukar ofta bli en keps som får skydda mig. Annars älskar jag att bada, hoppa, snorkla och dyka. Är jag på en strand med äcklig botten hittar ni mig endast vid solstolen och aldrig i vattnet haha.

På efterfest? Omg, alltså jag skulle aldrig orka vara på efterfest. Jag festar och dansar gärna, men det gör jag kort och intensivt haha. Tror aldrig jag ens varit på en klubb till 5 här i Stockholm. Jag är tyvärr den som blir trött relativt tidigt (03 ish).

I klädbutiker? Jag är den som är väldigt shoppingsugen hela tiden men aldrig hittar något. En sak som jag gör typ hela tiden är att ställa mig i kön till kassan med något jag hittat och sen orkar jag inte vänta längre, hänger av det jag hittat och lämnar butiken haha.. Annars gillar jag att kolla på kläder osv själv, då känner man liksom ingen stress, kan lyssna på musik eller podd samtidigt. Spontanshoppar rätt mycket, kollar sällan in kedjornas hemsidor utan går in och ser om jag hittar något trevligt.

Hemma hos andra? Beror ju väldigt mycket på vem jag är hemma hos. Hos nära vänner beter jag mig typ som att jag bor där och hos andra lite mer avvaktande men trevlig. Gud vilken svår fråga att svara på haha..

I sängen? Den som rör på sig ganska mycket. Byter sovposition rätt ofta, antingen på magen eller på sidan. Får panik om det är för varmt, det är rätt ofta jag vaknar av att Anton håller om mig och jag typ svettas ihjäl. Jag är inte så kelig av mig när jag väl sover, men när jag är vaken så! :)

På flygplan? Den som stör sig på allt och alla. Jag ogillar att flyga av den anledningen att jag får smått panik av tanken på att sitta stilla och inte göra någonting i X antal timmar. Och då är det alltid massor av människor som gör den vistelsen till ännu värre än vad det var från början. Exempelvis folk som snarkar, luktar illa, skriker, pratar högt, sparkar mig i stolen. Jag är bitchblickar'n på planet om man säger så hahaa..

Hemma en chilldag? Älskar att få saker gjort på ett effektivt sätt så jag börjar alltid med att skriva en to do list och sen betar jag av den. Försöker ofta tvätta och städa om jag har en hel dag hemma, och jobba såklart. Blir det mer än en chilldag irad får jag dock PANIK av rastlöshet.

I ett förhållande? Känns ju lite konstigt att svara på den här frågan själv, kanske bättre för Anton att svara på egentligen men jag får väl försöka ha lite självinsikt. Jag är den som ger komplimanger, säger gulliga och kärleksfulla saker och älskar att skämta och skoja. Som person är jag rätt känslosam, ambitiös och pratglad vilket även är jag som flickvän. Jag älskar ju att prata och ofta så får Anton säga "Hjärtat, jag är verkligen jättetrött. Kan vi inte sova nu?" när jag babblat om något i 20 minuter haha.

På morgonen/kvällar? Jag älskar att komma upp i god tid oavsett vad jag har planerat för dagen och har inga som helst problem med att vakna till. Efter tre, fyra minuter är jag pigg och redo liksom. Så på morgonen skulle jag säga att jag ofta är pigg och glad. På kvällarna blir jag ofta rastlös och vill gärna se ett till avsnitt på Nettan innan jag somnar, och ett till och ett till..

Gillar

Kommentarer