Vad önskar ni av mig 2019?

Allmänt

Nytt år nya möjligheter!!!! Ni ba snälla vi orkar inte :( Haha nej men jag tycker absolut att det kan finnas positiva saker med att tänka att ett nytt år innebär nystarter. Tror att det är bra att ibland stanna upp, tänka över vad man gjort tidigare, vad man vill förbättra eller förändra inför framtiden. Jag känner att jag har två sånna tillfällen per år och det är nu i Januari samt efter sommaren i början av September. När man är tillbaka från semestern och känner sig taggad på att komma in i rutinerna igen liksom.

Jag sitter i detta nu och skriver på min Bucket List för 2019, jag har gjort en sån till bloggen här två år tidigare och det inlägget har uppskattats av er väldigt mycket tidigare. Jag själv älskar att läsa andras nyårslöften, mål osv. Det jag undrar i detta inlägg är om det finns några önskemål från er kring bloggen (eller mina andra sociala kanaler) inför det nya året? Finns det något specifik inlägg ni gärna skulle vilja se? Eller bara något ni allmänt vill se mer av? Eller mindre haha?

Kommentera gärna era önskemål, det uppskattas verkligen! Kram

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Kul med specificerade träningsinlägg, alltså inte bara idag har jag varit på gymmet utan mer vad du gjort, hur dina pass sett ut helt enkelt. Alltid kul med tips på övningar, upplägg osv 😊
Ellen
,
Jag skulle gärna se mer frekvent uppdatering som inte bara handlar om tips och adlink-inlägg. Något som blir allt mer viktigt är ett hållbart tänk om konsumtion. Jag hade tyckt det varit så kul att läsa om dina tankar om detta, ditt jobb går till stor del ut på att marknadsföra produkter och du har gjort flera kollektioner med NA-KD. Hur tänker du kring hållbarhet? Jag skulle bli inspirerad av att läsa någon av alla dessa influencerbloggar med ett mer konsekvent tänk om just det, tänk vilken plattform och vilken möjlighet du har att nå ut till så många med ett väldigt viktigt tänk. Hur går processen till när du designar kläder, väljer tyger osv. Eller när du shoppar? Tips på exempelvis en hållbar garderob hade varit intressant att läsa om, hur man bygger upp på bästa sätt utan att behöva komplettera med fast fashion varje månad. Kram!
Emilia
,
Hej! Jag älskar dina inlägg där du visar i bilder vad du har gjort under dagen eller helgen. Det är härligt att kolla på och intressant att läsa om 😊
Julia
,
Gillar inlägg med recept, inredning och tycker även om vardagsvloggar. 😊
Clara
,
Outfits <3
Emma
,
Jag hade väldigt gärna velat se fler vloggar och mer videos från Youtube generellt. Det känns mycket roligare att få följa dig genom videoformat och inte bara utifrån bilder och texter 😊
paulina
,
träningspassen, vilka övningar du gör, vilka som är bra och mindre bra osv. och recept !!! och listor är alltid kul
anonym
,
Mer outfit och moderelaterade inlägg då jag älskar din stil + vloggar på Youtube <3
Wilma
,
Mindre inlägg gällande konsumtion och collage. Har älskat i podden när ni på senaste tiden har pratat mer om att ta det lugnt, göra det man vill, att man inte behöver var bäst och att det är okej att vara nöjd. Det har fått mig att känna mig så lugn och att det jag gör är bra. Mer sånt! Älskar även att läsa olika typer av listår och planer av olika slag. Har älskat dina ekonomi inlägg, bucketlist, träningsplaner hade även var roligt. Kram!
angelica
,
Iom att ni inte poddar längre skulle det vara roligt med mer prat-material, mycket för att man kommer sakna din röst och sättet du uttrycker dig på där! Det kan vara både yt-videos, antingen vloggar eller där du bara snackar eller insta-lives, vet inte vad intresset är men att ha en Anndrea-live i veckan hade ju i alla fall inte jag sagt nej till!!!