Valentines day - presenter

Allmänt, Texter, Tips

Väääldigt många har frågat (lite i panik?) om tips på presenter till sin kära att ge bort på alla hjärtans dag. Jag brukar göra collage med det vanliga, någon god parfym och snygg klocka. Kan göra det också men tänkte att vi kan börja med några andra varianter. Lite billigare saker, upplevelser eller saker man kan skapa själv liksom. Vad sägs om det? Om det låter intressant är det bara fortsätta scrolla. Och hörni, det här är ju perfekt att ge vem som helst man gillar, behöver ju inte vara en partner.

.

Minnesbok/fotobok - Något som jag gjorde till Anton på alla hjärtans dag eller om det var på vår 1årsdag var att jag skrev ut massor med bilder på oss, klistrade in våra första flygbiljetter och lite annat i en bok jag köpte på Åhlens som inte hade ränder eller någonting. Där i skrev jag saker till bilderna, typ vad jag kände inför det vi gjorde på resan som bilden togs vid eller så. Verkliga bilder är verkligen underskattade, det är så mysigt att sitta och bläddra. Detta funkar väl bäst om man känt personen under en liiite längre tid, annars kanske det inte finns så mycket bilder/minnen att sätta in. Det här påminde mig om att fylla på min och Antons bok. Det här kan man ju komma undan väääldigt billigt men, och hur romantiskt??

,

Hemmaspa - Har man inte råd att bjuda sin älskling på spa eller hotellnatt så kan man väl göra det till en hotellnatt hemma hos sig själv. Städa i ordning, och ha en liten spakväll fast hemma. Det funkar väl bäst om man är där det finns badkar men annars kan man ju erbjuda massage eller liknande. Ansiktsbehandlingar, you name it. Spa känns ju väldigt mysigt och romantiskt.

.

Kärlekslappar - Ni minns säkert när den här "Jar of love notes" blev viral för något år sedan. Man får ju göra som man vill men den personen hade gjort så att alla lappar var i tre färger och varje färg var liksom en kategori. Exempel, på de gula lapparna har jag skrivit ner mina favoritminnen tillsammans med dig. På de rosa lapparna har skrivit ner det jag älskar med din personlighet. Hur många lappar man vill ha får man ju välja själv men hela charmen är ju att det ska vara rätt många. Tror att den bilden som jag såg för något år sedan hade 365 lappar. Har du en gammal burk hemma är ju detta helt gratis (okej du måste ha papper och penna också).

´

Love coupons - Alla gillar ju att bli lite bortskämda så varför inte ge bort kärlekskuponger? Ett gammal trick som jag tycker är så himla bra. Det finns att köpa färdiga på vissa butiker men annars kan du lätt skapa dina egna med hjälp av en dator och skrivare eller papper och penna. Exempel, massage på 30 minuter, plocka ur diskmaskinen, gå ut med hunden, fotmassage i 15 minuter osv. Det kanske finns något som den du vill ge detta till verkligen ogillar att göra, då kan du ge hen en fribiljett ifrån det som hen kan använda när den personen känner att det är värt.

'

Gå på konsert - Detta kan bli dyrt men det finns faktiskt väldigt många konserter som inte kostar speciellt mycket, det är ofta lite mer oupptäckta band eller personer men hur mysigt att lyssna på musik i sån miljö tillsammans med någon man tycker om? Har ni någon gemensam musikfavorit? Ha en hemma konsert, koppla upp datorn mot tv:n och kolla på en livekonsert på Youtube samtidigt som ni äter era favoritgodisar. Hur mysigt som helst ju!

´

OM NI HAR LIKNANDE TIPS, KOMMENTERA GÄRNA DETTA INLÄGG!

Gillar

Kommentarer

tora,
Superbra tips! Roligare och mer personliga vilket jag gillar 😊
toraabrahamsson.devote.se
Erica Green
,
Du och dina tips.. Såååå bra varje gång!! Tack finfina du! Kram
Lovisa
,
Jag har köpt biljetter till Alex & Sigges livepodd som alla hjärtans dagspresent till min pojkvän i år<3
Filippa
,
Vad ska du och Anton göra på alla hjärtans dag? ska ni ge varandra något eller bara göra någonting ihop? 😊 Hade lite beslutsångest vad jag och min pojkvän ska göra, men dessa tips var verkligen superbra! Tack <3
Anna
,
Hej! Har du några tips på olika kategorier på de där kärlekslapparna i burken? Behöver lite tips
Anna
,
Hej! Har du några tips på vad man kan ha för kategorier på sina kärlekslappar i den där burken?
Linnea
,
Hej! Jag sökte runt för att få ideér till min pojkväns födelsedag och uppskattade verkligen detta inlägget! Jättebra tips som man kan göra både är personliga och billiga. Kram