Vår challenge är över!

Allmänt, Träning

Ni är nog inte många som missat den men under Februari månad så hade jag och Gustav en utmaning i samarbete med Bruce. Vi skulle nämligen testa 20 olika träningsställen på en månad, perfekt att vi valde den kortaste månaden också haha.. Nej men vi varierar ju vår träning väldigt mycket men vi har aldrig varit på SÅ många olika ställen på en månad, snarare kanske hälften.Vi kände ändå att detta skulle bli riktigt kul, att få se vad Bruce's utbud verkligen går för! Tänk då att dom har 300 studios haha.. Helt galet. För er som missat så har vi i alla fall dokumenterat denna utmaning på våra insta storys, jag har skapat en topphändelse som ni hittar i min instagramprofil.

Här ovanför ser ni vilka 20 studios vi valde att köra. Kan berätta för er att vi fick nya favoriter vilket känns superkul. Mina favorit-favoriter som vi inte testat förens denna utmaning är; Fit 4 Life (crossfit), Yoga Shakti Slussen, Yin & Yang Yogastudio, Medfit Flemingsberg (gym och gruppträning) och Löparboxen (crossfitinspirerad träning & löpning). Det känns väldigt skönt att vår utmaning är över även om det varit väldigt kul. Jag känner att det ska bli skönt att inte lägga upp stories om min träning typ VARJE dag haha. Känner att jag hellre håller mig till ett blogginlägg i veckan med ordentliga bilder och tips samt lite i min helg i bilder, någon story då och då. Men är väldigt glad över att vi gjorde detta för vår egen skull men också för att kunna visa er vad det innebär att ha Bruce; hur mycket olika ställen man kan besöka. Efter denna intensiva träningsmånad ska det bli skönt att ta en återhämtningsmånad med lägre tempo på Bali :)

Om ni är intresserade av att köra Bruce så måste ni ju använda vår rabattkod! "gustavandrea" med små bokstäver ger er 300 kr rabatt på första betalningen. Hur nice? Ni kan dessutom signa upp er utan bindningstid och där med testa en månad och se om det är något för er. Har fått en del meddelanden från er som börjat med Bruce och det känns SÅ kul att kunna inspirera er till att hitta ett sätt att träna som är ROLIGT. Med Bruce kan man inte bara köra crossfit, kampsport och gymma, man kan också dansa, klättra, simma, spela badminton osv.

Klicka HÄR för att komma till Bruce's hemsida eller sök bara på "Bruce" i App store eller Google play :)

Gillar

Kommentarer

Moa
,
Hej Andrea! Jag skulle tycka det hade varit jätte roligt och lärorikt om du skulle vilja skriva ett inlägg kring hur du får i dig tillräckligt med protein nu när du är vegitarian och tränar så mycket. Har själv varit veg i ett halvår nu och börjar komma igång med träningen igen, så det hade varit jätte hjälpsamt med lite tips kring kosten och hur du brukar tänka för att få i dig allt då behöver Kram
Frida
,
Hej! Tycker det låter jättekul med Bruce och undrar hur länge er rabattkod gäller?:) kram