Vår första, egna gran!

Allmänt, Inredning

Gårdagens projekt var denna rackare, vår alldeles egna första gran! Jag har ju velat lite fram och tillbaka angående äkta eller fejkgran men är just nu väldigt glad över att vi valde äkta. Hur fin är den inte? Doftar gör den också! Vi var inriktade på en kungsgran för att slippa så mycket barr men dom var slut i området där vi bor så det blev en silvergran istället, barren är inte riktigt lika limegröna som dom kan vara på vanliga granar utan lite mer silver/blå-gröna. Igår kväll så pyntade jag, Anton och Nora granen och jag tycker den blev superfin. Nu i efterhand kan jag dock ångra att jag inte köpte några fler röda kulor, typ sex till små hade blivit perfekt. Men det får bli till nästa år! :)

För lite extra julkänsla så la jag och Anton fram alla paket vi ska ge bort under granen. Ingen av oss är hemma i lägenheten under julafton men julkänsla vill vi skapa här hemma ändå. Är verkligen så taggad på att ge bort mina julklappar nu, bara två dagar kvar :D Igår gav jag dock mina julklappar till Anton och idag ska Mathilda få sina så har smygstartat redan nu..

Gillar

Kommentarer

Josefine
,
Vad är det jag skymtar längst till vänster under granen!? 😉
MALIN,
Oj oj, skymtar en Givenchy-påse till vänster. Undra vem den kan vara till? 😊 Kram
malinkirstine.se
Matilda,
Åhh vad fin den blev!! <3
nouw.com/matildardn
Petra Nordqvist,
Sjukt fin gran och vilka paket!! 😃
www.petras.fi
Tarn,
Åh ser sjukt mysigt ut! <3
nouw.com/tarn
Rebecca,
Hur firar ni jul i år? 😊
rfinstrom.for.me
Maja
,
Vad mysigt ni verkar ha det!! Skulle vara skitkul om du ville göra antingen ett blogg-inlägg eller video på youtube om vad du gav för presenter till alla! God jul och hoppas du har det jättebra!!
Louise
,
Så himla fin gran. God jul.