VÅR LÄGENHET

Allmänt, Inredning

Det här köksgolvet må vara lite coolt men it just gotta go.. :)

Sovrummets färg innan vi började måla..
Vårt vardagsrum!

Igår var det ÄNTLIGEN dags ju, äntligen fick vi tillträde till vår lägenhet. Klockan nio hade vi möte med mäklaren och säljaren och det gick supernsnabbt och smidigt. Vi gick direkt mot lägenheten efter det och där mötte vi upp elektriker, röris osv. Dom var där för att kolla på köket som vi ska göra om. Mycket kan vi göra själva tack vare att Oskar (Noras pappa) är så duktig men vissa saker bör och måste göras av fackman, till exempel koppla in diskmaskin osv. Sen en halvtimme senare ungefär så kom Antons pappa med familj, dom är här i Stockholm över helgen. Så roligt! Antons pappa har tidigare arbetat som målare så vi blev superglada när han erbjöd sig hjälpa till.

Det vi gjorde igår var egentligen att spackla, måla och TEJPA. Alltså omg.. Hade inte föreställt mig så mycket tejp och fix på långa vägar haha.. Alla lister, kanter, karmar osv skulle ju tejpas så det blev fint med färgen. Vi målade i alla fall om taken i alla rum igår. Sen målade vi även ett lager väggfärg i sovrummet samt vardagsrummet. Köket kommer vi inte måla förens senare då vi som sagt ska hålla på en del där inne nu kommande veckan. Hallen lär vi måla idag! Även om både jag, Amanda, Anton och deras pappa höll på hela tiden så var det verkligen mycket att göra hela tiden. SÅ trött som jag var igår kväll går inte att beskriva haha..

Och angående flyttvloggarna; jag hade tänkt göra en per dag men det blir inte så. Kände inte riktigt att jag filmade tillräckligt mycket igår för en vlogg så spelar även in idag så får det bli en dubbel. Inte säkert att det blir dubbel varje gång dock! Kanske blir enklare att göra en hel när vi väl börjar flytta in osv.

Det känns verkligen overkligt, såå bra men overkligt <3

Gillar

Kommentarer

Jennifer Kihlvall,
Åh man blir så glad när man läser allt du skriver om din lägenhet på dina sociala medier och även dina snaps!
www.jenniferkihlvall.com
Agnes
,
Åh så roligt!! Är så glad för din skull!!! ??
Alexandra,
Åh vad roligt! Ska bli så spännande att se ert hem växa fram!
nouw.com/alexandra_wiberg
CAMILLAESI,
men åh så spännande! 😃 Kram<3 http://camillaesi.se
www.camillaesi.se
ISA,
Ahh kan verkligen känna er lycka inför detta. SÅ HIMLA KUL med flytt, även om det är mycket mer jobb än man trodde innan.. hehe sorry om jag är glädjedödare nu 😉
isabyl.devote.se
Stina
,
Så kul! Men är du helt säker på att ta bort köksgolvet hihi? Jag tror det skulle bli såå fint med modernare inredning till det golvet.. Men självklart ert val haha 😉