#VARFEMTEKVINNA 3 - Katarina Wennstam

Allmänt, Podcasts

Det är med stolthet i rösten (eller med fingrarna på tangentbordet) jag kan berätta att Katarina Wennstam gästar oss i veckans avsnitt av #VARFEMTEKVINNA. När jag och Mathilda spånade gäster så var vi båda överens om att vi skulle bli sjukt glada om vi fick med Katarina då hon verkligen är en förebild för oss. För er som inte känner igen Katarina så är hon jounalist och författare som skriver om mäns våld mot kvinnor, samhällets syn på kvinnors lust och allt däremellan. Jag tycker att vi fick till en bra intervju, Katarina säger verkligen sååå mycket kloka saker. Som jag nämner i avsnittet har jag lärt mig massor av hennes böcker, kan verkligen rekommendera er att köpa Flickan och skulden samt Flickan och skammen.

Avsnittet hittar ni antingen här i inlägget eller om ni söker på Mathilda och Andrea i appen Acast eller Podcaster. Kan tipsa om att Acast sällan strular, vet att det alltid är några som hör av sig om att det inte funkar i podcaster och ofta är det pga podcaster och inget vi kan rå för.. Men men, hoppas ni gillar tredje avsnittet i serien, nästa vecka är vi tillbaka med en lyssnare som gäst som heter Jossan och då ska ni få höra hennes historia. Glöm inte att använda hashtagen #varfemtekvinna när ni skriver om poddserien, det gör oss så himla glada <3

Gillar

Kommentarer

Sara Karolina,
Så bra och viktig poddserie och väldigt bra avsnitt! <3
nouw.com/sarakarolina
maja
,
Bästa podden! Detta är ett så viktigt ämne att ta upp och ni gör det på ett sjukt bra sätt <3
Fanny
,
Älskar denna poddserie men detta avsnitt var så bra! En bra intervju med en jättebra gäst och viktigt ämne! Super!???
Louise,
Sååå bra avsnitt! Är så glad över att ni gör denna poddserie!
nouw.com/louisebennhult
Lisa Eriksson,
Älskar den här serien, så himla viktigt att prata om! En fråga, hur gör du så att bilderna hamnar bredvid varandra?;D
mittnaknaliv.devote.se
Emilia,
Såååå himla bra avsnitt, ville aldrig att det skulle ta slut! Och missförstå mig fel nu, det är ju verkligen hemskt men jag är så himla intresserad av ämnet och blir precis som ni så fruktansvärt arg när jag hör hur folk beter sig och vill därmed bara lära mig hur mycket som helst i ämnet! Ska verkligen läsa Katarina Wennstams böcker nu!
emiliabonnevier.forme.se
Sofie
,
Så himla grymt avsnitt och att ni tar upp frågan! Nu får det fan vara nog med allt vad sexuellatrakasserier och övergrepp heter! Heja er!
Anna,
Så himla bra avsnitt idag också!! <3 Har fått lite inspiration från er serie och skrev idag ett blogginlägg ang feminism och så och hoppas på bra respons... 😃
nouw.com/annatiren
Emilia
,
Menade självklart missförstå mig rätt hahah...