Vårjackor

Allmänt, Tips, Wanted
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

Som sagt, inte lång tid kvar nu tills man kan gå klädd lite lättare. Börjar verkligen tröttna på att glida omkring med både vantar, halsduk, mössa, vinterskor osv. Vill bara gå klädd i jeansjacka, fräscha sneakers och solglasögon. Men SNART! Här nedanför hittar ni massssoooor med snygga jackor att bära i vår.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an  

Gillar

Kommentarer

Alicia,
Åh vad jag DRÖMMER om en ljusgrön jacka </3 kan snön smälta nu tack och bock!
swimdeep.blogg.se
Denice,
Men ÅH TACK för detta inlägg! Passar perfekt nu när våren börjar närma sig och perfekt för mig som tycker jackor är så svårt. Men alla dessa plagg var ju så snygga !!! suck, kan inte slutet av månaden komma nu nu nu?
nouw.com/saraleine
Hanna
,
Hej Andrea! Jag har blev inspirerad av dig angående att resa själv och har nu bokat en resa till London i sommar då jag kommer åka själv. Har lite blandade känslor, känns lite ensamt när man ska äta haha men annars känns det väldigt spännande och kommer säkert vara lärorikt. Du som har varit i London, skulle du vilja ge till tips på vad man kan göra där och vad man inte får missa? Behöver lite inspiration så att jag får uppleva så mycket som möjligt de dagar jag är där 😊 Kram
Klara
,
Hej! Älskar din blogg och du sprider en sån bra energi, men jag undrar hur de vart de tävlingen på din instagram när du skulle iväg och fota för kollektionen. Förstår ju självklart att du kanske inte orkar just nu, men har vinnaren dragits?
Tufwa,
SÅ bra inlägg!
nouw.com/tufwa
elin cecilia,
åh så fina jackor 😃 ås sugen på den beige teddyn från gina tricot 😊
www.elincecilia.com