Vart ska vi åka?

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN GINATRICOT

Baddräkt - HÄR // Kjol - HÄR

Hej på er! Jag befinner mig fortfarande på Åland, bilden ovanför är tagen på Hvar när jag och Mathilda åt frukost på vårt hotell för cirka en vecka sedan. Hoppas ni haft en fin midsommarhelg även om den nu börjar leda mot sitt slut. Vi har haft det supermysigt men igår var det riktigt dåligt väder, spöregn hela dagen.. Det var dock positivt på sitt sätt för jag fick massor med jobb gjort vilket var skönt. Ikväll åker jag, Alice och Mathilda tillbaka till Stockholm vilket ska bli skönt. Dock kommer jag bara sova hemma en natt innan jag och Mathilda drar iväg igen. I veckans poddavsnitt hörde ju ni att vi pratade om att köra destination unknown/roadtrip, detta vill vi göra nu måndag-lördag någon gång. Problemet är bara att vi inte riktigt klarar av att vara så spontana som vi kanske vill vara, mycket på grund av vädret. Så vi har helt enkelt fortfarande inte bestämt vart vi ska än, för vi vill ändå ha bra väder.

Vet ni något ställe i Sverige som ska ha bra väder i veckan? <3

Gillar

Kommentarer

Jennifer
,
GÖTEBORG!!! ska dock regna lite på tisdagen, men det finns så mycket att göra. Gå runt och strosa i stan, ta båten ut till skärgården för att äta en god middag/lunch +att Coldplay spelar på måndag?
Julia
,
Åk söderut, österlen i skåne är verkligen jättemysigt! Dock tror jag att vädret kommande vecka kan va lite svajigt här i södra delen av landet:(
Fanny
,
Väst(bäst) kusten!! Halmstad, Varberg, Falkenberg är så härligt?
Sofia
,
Öland är alltid härligt på sommaren
Elsa
,
Åk ner mot Skåne!! Finaste stället i Sverige på sommaren!! 😃
Fanny
,
Dalarna!! Leksand kanske!
Fanny
,
Väst (bäst) kusten!!!! Falkenberg, Halmstad och Varberg ?
Vilma,
Västkustens väder går aldrig att förutspå, prognosen säger mycket regn men vid kusten brukar det spricka upp. Halmstad börjar vakna till liv denna veckan, ikväll har tex Club Monday på leffes sin premiär!
Wordsofvilma.devote.se
johanna
,
Hade åkt till västkusten. Falkenberg, Varberg och Göteborg (kolla på Coldplay i Ullevi!!) och ett absolut MÅSTE är Marstrand. Världens finaste ö och västkustens pärla helt klart!! Dock kanske inte så kul om det inte är fint väder men annars är marstrand vekrligen the place to be. Ät fish n chips där, bada eller sola vid klipporna, strosa runt på kullerstensplattorna eller gå runt ön för världens finaste utsikt
Felicia
,
Ni får inte missa afterbeach-premiären på Tylösand utanför Halmstad på lördag!! Livets dagsfest med livemusik och dans, sommar i Sverige blir inte bättre än så ??