Väskor till skola & jobb

Tips, Wanted

Inlägget innehåller adlinks

Något som varit väldigt efterfrågat de senaste veckorna är ett inlägg med tips på väskor som rymmer. Alltså väskor man kan ha till skola eller jobb då exempelvis böcker eller dator ska få plats. Jag hör er, det är verkligen svårt att hitta en rymlig väska, som är snygg och inte allt för dyr. Men inte omöjligt! Jag har gjort som fyra olika sektioner, en med ryggsäckar, en med riktigt billiga väskor, en med väskor för cirka 500 och en med väskor för cirka 2000 kr. Ryggsäckarna ligger runt 500-lappen om någon ville veta innan de klicka sig vidare på länkarna.

 

1an // 2an // 3an // 4an Jag är ju hooked på ryggsäckar nu och har sedan ett tag tillbaka letat efter en till (har en ljusgrå från Brandy Melville) då jag gillar min så mycket. Älskar hur mycket som får plats, plus att det inte alls blir lika jobbigt att bära. Av dessa är nog nummer 1 min favorit!

1an // 2an // 3an Dessa väskor ligger alla under 400 kr, den billigaste nr 2 får ni för endast 199 kr. Perfekt om man inte är sugen på att en väska ska bli en stor utgift. Antingen kan man köra på ett säkert kort, någon av de svarta eller våga lite färg som med det röda. Den röda finns även i fler färger på hemsidan!

1an // 2an // 3an Alla dessa väskor kostar då cirka 500 kronor. Vet inte exakt storleken på dessa nu om man får i en dator i exakt alla men tycker de ser rätt rymliga ut. Den grå känns ju som ett säkert kort, passar ju till allt! :)

1an // 2an // 3an Här är för dom som känner att dom vill unna sig lite extra samtidigt som ni köper en ny väska. Dessa ligger på cirka 200 kronor och är precis som de övriga väldigt rymliga. Jag gillar nummer 3 starkt!

Gillar

Kommentarer

Alexandra,
Ebba
,
Länken till tvåan på andra raden fungerar inte ☹️
Elsa
,
TACK ANDREA!!! En riktig lifesaver är du. Haft sånna problem med att hitta en snygg men rymlig skolväska, äntligen hittade jag en perfekt tack vare ditt inlägg. TACK TACK TACK
Elise,
Hur gör du dina kläd collage? ?
nouw.com/eliselindgren
Fanny
,
på collaget är det en grön väska (den 6e bilden) tänkte kolla ifall du vet var den kommer ifrån? Jätte bra inlägg!! kram <3
Fikuooa
,
Du har råkat skriva 200 ist för 2000. Kram<3
Fanny
,
på collaget är det en grön väska (den 6e bilden) tänkte kolla ifall du vet var den kommer ifrån? Jätte bra inlägg!! kram
Cornelia
,
Hej fina!! Du köpte en väska för verkligen skitlänge sen på eBay, en "zipperbag", svart med dragkedjor på alla fyra sidor. Vet du någonstans jag kan hitta en sådan??? Ser flera stycken går runt med sådana men har verkligen lagt ner hjärta och själ(lol) på att hitta en sådan på nätet/i butiker och hittar INGENSTANS. PANIK Kram!