Veckans frågor!

Frågor & Svar

Något som några av er bett mig att börja med är att göra ett inlägg i veckan med frågor jag fått under veckans gång. Många kanske är nyfikna på svaren även om man inte ställt frågan själv. Aja, här är veckans frågor & svar!

Hur ser du på päls? Använder eller köper du päls? Svar: Jag tror aldrig att jag har köpt något av äkta päls och har inga planer på att göra det heller. Efter vad jag hört om pälsindustrin så är det något jag inte skulle vilja stödja. Samtidigt börjar man ju tänka lite, jag äter djur och har saker av äkta skinn.. Alltså alla är ju väl medvetna om att köttindustrin och pälsindustrin är hemsk, men det känns som att ingen reagerar när någon köper en skinnjacka på samma sätt som om jag skulle köpa en pälsjacka. Är den industrin inte lika hemsk och stor som pälsindustrin? Missförstå mig inte nu, tycker verkligen att det är superhemskt men den här frågan fick mig att börja tänka på kött som mat och skinn.. Någon som har koll på skinnindustrin? Men hur jag ser på det, tycker att det är onödigt att köpa päls när det finns så otroligt mycket snyggt som är fejk och samtidigt inte skadar djur. Känns som en bättre kombo.

Skulle du och Anton bli veggo nu när ni flyttar hemifrån? :) Svar: Jag och Anton pratar ofta om att vi i alla fall vill minska får köttkonsumtion. Sen om jag kommer bli 100% vego vet jag inte. Och det beror ju på att jag är lat och egoistisk, jag menar förutom dom anledningarna skulle väl alla vara vego? Planen är i alla fall att minska på intaget! :)

Vad använder du för produkter till ditt hår? Svar: Jag använder mig av silvershampoo, silverbalsam och silverinpackning och alla om produkterna är ifrån Maria Nila. Sen använder jag värmskyddspray från Ghd och en treatment spray efter jag duschar som jag inte kommer ihåg namnet på.. Sen använder jag även hårolja i topparna!

När kommer det mer info om er livepodd? Svar: Snart! Men den infon som är nu är att den 28e Oktober kommer jag och Mathilda ha en livepodd i Hötorgshallarna (samma byggnad som SF Sergel) och det kommer vara sen eftermiddag så alla hinner dit från skolan. Mer exakt info kommer lite längre fram, men boka in eftermiddag den 28e så ses vi då. Vi tänkte prata om vänskap, hur mysigt?

Kommer du vlogga när du flyttar? Svar: Haha senaste tidens vanligaste fråga, vilket gör mig så glad! Ja det kommer jag göra. Vill ni att jag ska filma när vi är och handlar saker till lägenheten eller själva flytten när vi målar, monterar osv? Your word is my law :D

Gillar

Kommentarer

Bella
,
Filma allt? Handling, inredning, flyttning, renovering allt? Alltså sen jag hörde att du äntligen hittat en lägenhet så har jag längtat så jäkla mycket efter flyttvloggarna!!!! Är så himla taggad och glad för eran skull att ni äntligen hittat en fin lägenhet❤️ kram från en taggad pod/youtube/blogg läsare?
wilma
,
Skulle skriva precis som ovan, filma ALLT som är flyttrelaterat!!!! Shopping, ideer, själva flytten, inredning, chit chats om hur det går & you name it!!! <3
Ebba
,
Om du gillar Maria Nila så borde du älska Kevin murphy! Dom är uppbyggda som hudvård och är mycket bättre för ditt hår. Silver balsamet är extremt bra då jag förstått att du inte vill ha varma toner ? Värt och prova iaf! Dom är också cultrefree paraben och sulfatfri!
lovisa,
Vlogga under både inköp och målning!
hej
T20
,
Vlogga så mycket du orkar skulle jag säga! Allt är kul att se på och du är så himla skön! Älskar dina vloggar! ???
Åse,
Filma allt!! Alltså både vloggar när du shoppar inredning & när du monterar samt inreder!!
Nouw.com/asehawby
Elsa
,
Filma allt som har med flytten att göra, älskar sånt här!!!!!
Rebecka
,
Filma allt! Älskar dina vloggar 😃
Ester
,
Vlogga ALLT allt!!! Såååå kul!! är sjukt taggad haha.
Hedvig
,
Läderindustrin är hemsk... man kan aldrig veta hur djuret dött och vad för djur plagget består av . Märkena/ företagen som säljer har ingen koll på sina leverantörer - det enda de bryr sig om är pengar och köper in skinnprodukter på billigast ställe. Tex Skor och jackor och väskor kan var skinn från katter , hundar, lamm, kalv, ko, strutsar, ormar osv . Det är så fruktansvärt. Har ägt 2 st skinnjackor från kenza. Men sedan blev jag insatt och läste att en av dessa jackor är gjorda utan 6 stycken lamm. Jag kände mig otroligt äcklig och hemsk. Som bärt döda djur på kroppen för min egen skull. Som älskar jackan och inte brytt mig ett skit om vad jag faktiskt bär- döda djur - som blivit mördade av nån i något land. Therese Lindgren fick mig att vakna upp ur min bubbla och jag började läsa på om kött och löderindustrin samt pälsindustrin. Jag blev vegetarian i januari. Medlem i djurens rätt och peta. Intresset för Djurens rättigheter blev plötsligt en livstil och en passion. Och nu börjar jag bli vegan. Sett så många slaktfilmer. Människor är jordens monster. Som dödar djur för människans aptit och ytan skull... nu Har jag sålt och gjort mig av med allt i äkta läder. kommer aldrig mer kunna bära skor som är ett dött djur. Kommer aldrig mer kunna ha en väska som ett djur behövt dö för , för min egoism skull. Kommer aldrig mer kunna ha boots i äkta skin eller Nike skor eller andra sneakers gjorda utav läder. Egoism och intolerans - är vad det hela handlar om; att vi människor fortsätter köpa skinnprodukter för modets skull. Varför varför varför?!! Jag förstår inte. Varför vill man ha på sig ett dött djur? Nej GoVegan och wear your own skin. Ledsen för roman. Älskar din youtube kanal & blogg ! 😃 kram