Veckans frågor

Frågor & Svar

Hej Andrea! Tycker du har väldigt fint hår, och det ser alltid fräscht ut. Hur ofta tvättar du håret och hur tänker du kring att använda schampo/endast balsam osv? :) Svar: Först och främst, TACK! Vad glad jag blir. Jag tvättar håret cirka två gånger i veckan och det gör jag med både schampo och balsam, kör alltså inte på balsammetoden eller liknande. Ibland blir det tre gånger om jag blivit väldigt svettig när jag tränat. Dock brukar jag endast bli svettig runt hårfästet och då tvättar jag bara med vatten just där för att inte behöva tvätta hela håret.

Vad är ditt bästa tips inför att man ska flytta ihop med sin partner än så länge? Svar: Nu har ju jag och Anton bara bott tillsammans i två veckor men som du skrev, än så länge. Jag skulle nog säga att prata mycket om att bo tillsammans innan. Att prata om hur vardagssysslor osv ska lösas. Jag tycker att det kändes väldigt skönt att få höra innan flytten hur ofta Anton tycker det är rimligt att tvätta, dammsuga osv. Och anledningen till att jag tyckte det var skönt att prata om är just för att det verkar vara det som sambos bråkar mest om haha.. Så vi kom typ överens om hur ofta vi vill dammsuga, byta lakan, ha tvättid osv! :)

Hur träffades du och Anton och vill ni ha barn snart? Svar: Vi träffades genom att vi gick i samma skola! Och nej, det vill vi inte. Nora har frågat mig "när ska du föda barn" cirka 30 gånger de senaste 3 månaderna hahaha.. Hon vill att vi ska ha barn men inte vi. Jag känner mig verkligen inte redo att binda upp mig på det sättet än. Om 10 år känns mer rimligt just nu. Men vem vet, vi kanske vill ha barn redan om 4 år, you never know.

Är det inte dags att byta poddbild snart? Ni båda har ju förändrats så mycket, speciellt på håret? Kram Svar: Jo det är det verkligen.. Jag vet inte hur många gånger jag och Mathilda pratat om det men det har liksom varit så mycket annat att fixa. Sen vill vi gärna ha en bild utomhus och inte i en studio den här gången. Och då vill man gärna att det ska vara lite sol och det känns lite halvsvårt att tajma in under den här årstiden..

En liten throwback till vår första poddbild.. omg hahhahhaha dör

Vad tjaffsar du och Anton oftast om? Alltså inte bråkar utan mer småbråkar. Svar: Hmm.. Vi har inte tjaffsat så mycket under dom här två veckorna då vi bott tillsammans men innan det så var det mest om vad vi skulle laga för mat (ni vet när man står hungrig i mataffären med beslutsångest). Eller det vi tjaffsar lite om nu är vilken typ av musik som ska spelas här i lägenheten haha..

Vilken är din favoritsminkprodukt atm? Svar: Min bronzer från Nars i färgen "laguna". ÄLSKAR att bara svepa den över hela fejan för att få lite extra färg och lyster nu när man är sådär likgrå.

En till throwback, till när jag var brun på Rhodos i sommras..

Gillar

Kommentarer

Beata
,
Hej! Vilket snygg bikini. Vet du var det går att köpa den? Kram?
Lina
,
Hej Andrea! Vart har du köpt ditt marmorbord? Kram <3
Elin,
Men ååh så snygg du är
elinlarsson.forme.se
Petra,
Älskar ditt hår och snygg bikinibild! 😃
www.petra.for.me
Olivia
,
Så bra senaste poddavsnitt!! (136 om abort å de). Superbra och jätteviktigt att ni tar upp tabubelagda ämnen, och kul att få höra er diskutera något ni har en väldigt tydligt ståndpunkt! TACK