Veckans frågor

Bekännelser, Frågor & Svar

Har du någonsin tröttnat på att vara offentlig person? Svar: Absolut har det känts jobbigt i vissa stunder, men aldrig långvarigt. Då hade jag ju lagt ner mina sociala medier och börjat jobba med någonting annat. Tycker jag inte att det här är roligt längre gör jag något annat bara! :)

Om du fick flytta till ett nytt land ensam imorgon, vilket land hade du då valt? Och du får aldrig komma tillbaka till Sverige.. Svar: Wow vilken svår fråga! Hade nog svarat USA men nu får man ju se hur trevligt det blir där med Trump som president.. Om man aldrig får komma tillbaka.. Köpenhamn kanske? Det liknar ju ändå Sverige lite.. Känns ju jobbigt att välja bort Sverige helt och hållet, jag gillar Sverige.

När jag var i Köpenhamn nu i höst!

Tänker du utbilda dig mer än gymnasieutbildning? Menar inte att du behöver det men undrar bara! Svar: Ja det är planen. Jag är dock verkligen inte sugen på att plugga än. Eller ibland är jag det men oftast inte. Mycket beroende på att jag inte vet vad jag vill plugga men också för att det känns som att det är så mycket annat om händer i mitt liv som är NU. Att jobba med mina sociala medier är nu, jag kan inte sätta det på paus liksom. Plugga kommer jag alltid kunna göra. Men absolut vill jag det i framtiden!

Hur ser du på närmsta framtiden? Svar: Närmsta framtiden tolkar jag som inom ett år. Jag tror och hoppas på att 2017 kommer bli ett väldigt händelserikt år rent arbetsmässigt. Jag har rätt många planer och projekt på gång med Mathilda som jag vet kommer bli grymma. Annars blir att bo in oss i lägenheten (jag och Anton) och förhoppningsvis resa mycket!

Hur trivs du än så länge i lägenheten? Finns det något som känns mindre och mer bra? Svar: Än så länge känns det väldigt bra, mycket bättre än vad jag trodde. Och det var inte så att jag trodde att jag skulle vantrivas utan bara att det skulle ta längre tid innan jag kände mig hemma liksom. Det känns verkligen som mitt hem och det känns SÅ himla skönt. Tror mycket av det beror på att jag vet att lägenheten är min och att jag kommer bo här länge. Något som känns mindre bra är att vi haft det lite struligt med köksavloppet.. Det har ju varit stopp vilket inte varit kul, speciellt inte i början när man precis flyttar in och allt redan kostar så jäkla mycket. Det som känns mer bra är att jag trivs himla bra i området vi flyttat till. Känner mig hemma på gatorna liksom! :)

En bild från vårt vardagsrum!

Har du och Anton varit nära på att göra slut någon gång eller har ni gjort det någon gång? Eller har ni alltid haft det lika bra som ni verkar ha det? Svar: Vi har aldrig gjort slut och aldrig på allvar pratat om att göra slut. Dock har vi haft några större bråk där man varit orolig över att det kanske inte kommer lösa sig, och om vi inte löser det kommer vi kanske göra slut men det har aldrig hänt. Varken jag eller Anton är sånna som säger dumma saker i stundens hetta. Och som svar på sista frågan, vi har det bra absolut. Jag är väldigt lycklig med Anton och är fortfarande superkär i honom. Men självklart bråkar vi som alla andra, självklart kan det vara dagar då det känns hopplöst men det är ju inget jag någonsin skulle skriva om. Bara för att jag väljer att vara en offentlig person så betyder inte det att Anton automatiskt ska vara det och absolut inte hela vårt förhållande! :)

Gillar

Kommentarer

Alexandra
,
Jag har en fråga till nästa veckas " veckans frågor " Jag undrar hur din rosa polaroidkamera är? Är det bra kvalité på bilderna? Är den stor och klumpig att bära med sig?
Yasmine,
Hej hej Andrea! 😊 Lyssnar in the moment på er podd (som jag älskar!) medan jag jobbar! Senaste avsnittet om preventivmedel! Asbra! Och tack för att ni gjorde mig uppmärksam på en grej jag inte visste - nämligen att om man har migrän med aura (vilket jag lider av!) så ska man inte äta/få i sig nåt med östrogen i för då försämrar det migränen! Där har vi förklaringen till varför jag började må dåligt och fick migrän typ varenda dag i somras! Fick sjukskriva mig var tredje dag typ och det var skitjobbigt såklart! Visste inte att östrogen triggade! tack för infon! 😊 Ha det bäst och tack för en bra podd (och blogg ofc!) 😊
www.betterwords.blogg.se
Emma
,
Hej Andrea! Jag tycker det är så kul att följa när du gör iordning hemma, då jag nyss också köpt ett nytt boende och ska göra om och inreda där! Min fråga till dig är vart din soffa kommer ifrån? Jag tycker den är så himla fin?