Veckans frågor

Allmänt, Frågor & Svar

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej Andrea, jäklar vad inspirerande du är med träningen. Blir så peppad av dig, och det är ovanligt. Jag brukar annars bara få ångest när andra bloggare/instagrammare skriver om sin träning men du verkar ha en så härlig relation till träning och mat. Något jag undrar är om du skulle kunna tänka dig att lägga upp före och efter bilder på din träning? Eller har du något annat som "bevisar" resultaten du uppnått? Skulle vara så roligt att se. Kram Svar: Men tack vad glad jag blir. Det är verkligen det jag vill förmedla, jag skulle aldrig vilja att något skulle känna sig hetsad eller tvingad till att börja träna bara för att jag gör det. Jag har ju före och efter-bilder för min egen skull, för att kunna se hur jag utvecklas osv. Jag har ju fått lära mig att det inte är någon idé att kolla på vågen då många går upp i vikt när de tränar, vissa går ner och vissa stannar på exakt samma siffra som innan även fast man kan se väldigt annorlunda ut. När jag ser mina bilder ser det ut som att jag gått ner typ 8 kg fast jag har gått upp några kg. Men jag vet inte riktigt om mina bilder skulle göra något gott.. Det finns redan så många sånna bilder och jag vill inte få någon att tro att det är det allt handlar om, för mig handlar det först och främst om mitt mående. Sen att jag känner mig snyggare är ett härligt plus i kanten.

Vad använder du för brun utan sol i ansiktet och på kroppen? Du ser alltid så naturligt brun ut! Svar: Thanks! Jag brukar använda St Tropez - LÄNK (lyx) eller Cocoa Brown - LÄNK (budget).

Hej Andrea! Jag undrar vilket program du gör dina vloggar i? Du har säkert svarat på det förut men jag skulle vara jättetacksam för svar! Kram Svar: Hej! Det gör jag i Final Cut Pro, tidigare gjorde jag det i iMovie. Kram

När tror du och Mathilda att ni kommer släppa poddserien? Jag har själv inte varit med om något sånt men ser verkligen fram emot den här serien! Så viktigt ämne. Svar: Vi har äntligen börjat få fram en tydligare plan och så som det ser ut nu har vi några intervjuer inbokade i början av April. Sen lär det vara en del klippande osv så någon gång under April eller början av Maj. Så det är ett tag kvar, men det är värt väntan kan jag lova (säger jag innan vi ens börjat spela in). Det är så sjukt mycket jobb med avsnitt som dessa, jag och Mathilda typ pluggar detta ämne helt ärligt talat. Igår satt vi båda och läste på om olika straffskalor, begrepp osv tills vi fick ont i ögonen.

Såhär ser det ut när det blir lite för mycket för Millie

Hur mycket pengar lägger du ner på mat och kläder/smink varje månad uppskattningsvis? Svar: Om jag bara snabbt ska uppskatta så tippar jag på kanske 3000-4000 på mat och 2000 på kläder och smink. Då räknar jag liksom in saker som ny deo, fotkräm, vad det nu än kan vara! :) Sen vissa månader går dom siffrorna ner och andra månader upp.

Hur många dagar i veckan tränar du? Hur många gånger styrka och hur många gånger kondition? Svar: Jag tränar oftast 6 dagar i veckan och anledningen till att jag "orkar" det är för att jag har ganska uppdelade pass, dvs axlar + triceps för sig, biceps + rygg för sig, ben för sig osv. Men jag tränar väl kanske kondition två gånger i veckan och styrka två gånger i veckan. Jag är inte så himla strikt och noga med det där, kör det jag känner för liksom. Ibland springer jag 30 minuter och går hem, ibland springer jag 30 minuter och sen kör jag ett bröstpass. Ibland kommer jag till gymmet och ångrar mig och då går jag hem :)

Hur länge tror du att du kommer bo i den lägenheten du bor i nu? Svar: Hmm.. Jag tror nog att jag kommer bo här i kanske.. Fyra-fem år skulle jag tippa. Efter det vill jag nog ha något större, i alla fall om jag fortsätter jobba hemifrån. Det känns som att det skulle behövas ett till rum om det här är något jag kommer göra på heltid när jag är 25 liksom. Sen beror det ju på hur bostadsmarknaden ser ut och hur vår egna ekonomi ser ut. Jag tror vi kommer bo här så länge det går typ, ser ingen anledning till varför vi skulle flytta så som det ser ut idag. Vi har en 2a på 55 kvm, balkong med härlig kvälssol, bor flera våningar upp från gatan och i ett område vi båda älskar! :D

Bilder från vår lägis! <3

Gillar

Kommentarer

Alexandra
,
Hej! Har en fråga till nästa veckas frågor. Den rosa polaroidkameran du visade upp för några månader sen, är den bra? Har länge velat ha en polaroidkamera men vet inte vilken man ska köpa. Den va ju ändå ganska billig ändå, så undrar bara hur bra du tycker den är? Värt att köpa eller ska man satsa på en annan? KRAM!
Anonym
,
Wow! Er lägenhet har förmodligen redan ökat massor i värde. Ni har ju gjort den helt fantastisk!
Olivia Rehnholm
,
Hej! Har en fråga till nästa vecka. Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om varje produkt på använder i din sminkrutin? Allt ifrån primer till puder till ögonfranslim osv för är i sånt behov av lite nya produkter men det är aldrig någon som skriver om "de små produkterna" som exempelvis ögonfranslim osv! Din blogg är en enorm inpiration och du är grym på det du gör!! KRAM
Estelle
,
Hej! Får man fråga vad eran lägenhet hade för utgångspris och vad slutade den på? Förstår om du inte vill svara men jag ska köpa lägenhet i Stockholm och skulle vara intressant att veta. Du är en stor inspirationskälla ska du veta!
Johanna
,
Tycker det är bra att du inte visar före/efter bilder. För vissa skulle det säkert vara motiverande men för väldigt många andra, säkerligen en större procentuell del, skulle det bara vara triggande, ångestframkallande osv. Vi blir matade av bilder på kroppar ÖVERALLT. Jag läser inga skönhetstidningar, följer inga träningskonton och läser inga tränings/fitnessbloggar ändå är allt jag ser på t ex instagram på "utforska" eller vad det heter (den sidan där det ploppar upp random bilder från personer man inte följer) BARA massa bilder på bikinikroppar, gymbilder, hälsosam mat osv. (och vissa säger att de bilderna baseras på de konton man tidigare varit inne på/bilder man tidigare gillat men i så fall stämmer det inte i mitt fall). Sjukt störande. Men inget som är farligt för mig då jag inte har en ätstörning men tänker på alla andra som tyvärr har det och hur det förvärrar det gånger tusen. Och det där med vågen som du skriver stämmer verkligen. Har nyligen börjat äta nyttigare och tränat lite smått (långa promenader/powerwalks) och till min förvåning gått ner ca 5 kg. Det låter sjukt mycket i mina öron men tro det eller ej så ser jag (nästan) exakt likadan ut. (har förmodligen bara tappat muskler samt all vätska som jag samlar på mig när jag äter mycket socker/kolhydrater osv). Mitt mål var ju att tappa fett och det har jag säkert gjort till viss del men av de 5 kg jag har tappat så är det inte 5 kg rent fett därav så är det inte så stor skillnad på min kropp trots att det ändå är hela 5 kg kroppsvikt jag har tappat. Så tycker precis som du att man inte ska stirra sig blind på vågen för den säger ingenting. Och samtidigt inte stirra sig blind i spegeln eller hålla extrem koll på millimeter på måttband osv. Förespråkar verkligen att ta hand om sin kropp och ge den så mycket bra näring som möjligt och träna någon/några gånger i veckan det du tycker är roligt för man kommer må så mycket bättre. Men det är nästan ännu viktigare att ta hand om sin själ/sinne. Det är
Sara Möller,
Alltså. Lägenheten är verkligen SÅ fin! Älskar looken i sovrummet, det ser mysigt ut 😊
www.saramoller.nu
Johanna,
Hej! Kan du göra en packningsvideo till resan till Karibien! Skulle vara så kul! Älskar dem!
nouw.com/johannawestman
Sara
,
Hej!! Tänkte fråga om du vet varifrån tröjan som Mathilda har på sig på bilden kommer, haha? 😃 Sjukt snygg!!